Jedan look u kojem ćemo provesti vikend

Jedan look u kojem ćemo provesti vikend

U modnom svijetu krije se nekoliko favorita kojima se uvijek iznova vraćamo, koji nikad ne izlaze iz mode i koji stvaraju osnovu gotovo svake garderobe zbog čega sasvim opravdano nose status modnih klasika. Od klasika u najelegantnijim izdanju do modernih klasika koje krasi ležernost i cool faktor, u tim najsvestranijim odjevnim komadima lako ćemo pronaći savršeni početak kako dnevnih kombinacija, tako i večernjeg looka. Visoko na listi najpopularnijih modernih klasika nalazi se traper. Osim udobnosti koja ih krasi, odjevni komadi od trapera lako se prilagođavaju svakom stilu i zadržavaju unutar ormara tijekom cijele godine.

Kao jedan od najsvestranijih i najpopularnijih modernih klasika, ali i kao jedan od najvećih proljetnih trendova, traper se ove sezone vraća u pregršt odličnih i odjevnih komada i modnih dodatka. Kao najpopularniji odjevni komad od trapera još uvijek će se isticati plave traperice, a mnogi od modela inspirirani su Y2K trendom.

Modnim povratkom ranih dvijetisućitih inspiriran je i traper look koji ćemo ovog vikend birati za sve od odlaska na plac do odlaska u klub.

Proljetni vikend look: traper od glave do pete

Inspiriran kasnim devedesetim i ranim dvijetisućitim godinama, traper od glave do pete ove se sezone vraća kao savršeni vikend look. U spoju traper jakne ili košulje i traper suknje ili hlača pronaći ćemo onaj svestrani spoj koji odlično funkcionira u svim opuštenim vikend prilikama. Traper od glave i pete birat ćemo za prijepodnevni shopping na placu, za popodnevnu kavu i za večernji izlazak. Ako dnevnom izdanju poželite dati ležerni predznak, svoje traper favorite spojite s tenisicama i praktičnom cross-body torbom, dok ćete mala trendi torbica, sandale ili čizme i jarki ruž biti dovoljni za večernje izdanje traper looka!

Dozu outfit inspiracije ususret proljetnom vikendu, donosimo u nastavku!

Učitati još
Zatvori