Najbolje torbe koje možete pronaći na ljetnom sniženju

Najbolje torbe koje možete pronaći
na ljetnom sniženju

@aninebing

Ispred nas je veliko ljetno sniženje! I dok se cijene u našim omiljenim trgovinama vrtoglavo spuštaju, mi smo već dodali prve komade u svoje shopping košarice. Iako razum i promišljeni shopping imaju malo toga zajedničkog s euforijom i impulzivnim odabirima koje donose velika sniženja, nekoliko komada uvijek su vrijedni investicije. Uz omiljene odjevne klasike poput traperica, bijele košulje i svestrane haljine, cipele i torbe su modni dodaci za koje se uvijek nađe mjesta u ormaru.

LJETNA SNIŽENJA DONOSE ODLIČNE TORBE

Od klasičnih modela u neutralnim bojama do onih ukrašenih trendi detaljima, torbe su modni dodatak koji u naše ormare uvijek unosi bezbroj novih kombinacije. Osim što transformiraju svaki look, praktična strana svake torbice ističe ju kao nezaobilazni komad u koje se uvijek isplati investirati.

@carmengracehamilton

Sniženja su odlično vrijeme kada ćete klasike poput bucket ili shopper torbe pronaći po iznimno pristupačnim cijenama. Jednako poput svestranih torbi klasičnog izgleda koje će lako odigrati ulogu savršene dnevne torbe, sniženja su odlično vrijeme za kupovinu manje svestranih, ali jednako poželjnih modela unutar ormara. Od minijaturnih torbi do velikih pletenih modela i onih obojenih jarkim bojama, nova sezona razigrala je svijet torbi i u njemu stvorila brojne neodoljive trendove.

U nastavku vam donosimo izbor najboljih modela koje možete uhvatiti na velikom ljetnom sniženju!

Mango
Mango
Mango
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Uterque
Zara
Zara
Zara
Zara
Uterque
Uterque
Chloe
Rosantica
By Far
Staud
Low Classic
Cult Gaia
JW Anderson

Foto: Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Reserved, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori