Novi modeli torbi stigli su u Carpisa trgovine

Novi modeli torbi stigli su u
Carpisa trgovine

Carpisa, poznati talijanski brend za proljeće i ljeto pripremio je modnu poslasticu punu jarkih boja i različitih modela, uz koje će svaki vaš outfit dobiti poseban touch.

Kolekciju torbi poznatu po dobrom stilu i kvalitetnim materijalima ove sezone karakteriziraju snažni tonovi, zanimljivi modeli koji dolaze u jednoj ili više boja te maštoviti detalji poput kićanki. Kolekcija je dizajnirana kako bi zadovoljila različite potrebe i ukuse, s namjerom da torba prati žene kroz njihove svakodnevne obaveze stoga najnovija kolekcija odražava osobnost, želje i snove žena koje ih nose.

Carpisa torbe u proljetnom ruhu

Ravnoteža između estetike i praktičnosti postignuta je kroz najfiniji materijal Saffiano kože, vunenih dodataka i čvrstih tkanina u kombinaciji svjetlijih i jarkih boja, izmjenom neutralnih tonova, metalik efekata i nijansi plave te crne i crvene boje.

Prava raskoš palete boja posebice je vidljiva u ljetnim modelima, koje karakteriziraju mladenačke linije, bogatstvo etno motiva, raznoliki detalji te brojni materijali.

Kolekcija uključuje različite modele od praktičnih trendi naprtnjača, mini modela upečatljivog dizajna, poput srcolikih torbica s kićankama, vrećastih modela s naborima te velikih dnevnih torbi ili modela s remenjem za nošenje preko ramena ili na klasičan način.

Clutch modele različitih veličina možete bez problema uklopiti uz bilo koji look, a osim što će ga nadopuniti i podignuti, praktične su jer u njih stanu sve najvažnije sitnice poput kozmetike, mobitela i ostalih stvarčica koje svakodnevno koristimo.

Carpisa proljetna kolekcija dostupna je na prodajnim mjestima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Dubrovniku. Neke od najnovijih modela pogledajte u nastavku:

Carpisa_299.00kn Carpisa_299.00kn (3) Carpisa_299.00kn (2) Carpisa 299.00kn (3) Carpisa 299.00 kn Carpisa 269.00kn

Carpisa 299.00kn (7) Carpisa 299.00kn (6) Carpisa 299.00kn (5) Carpisa 299.00kn (4)

Carpisa 379.00kn (2) Carpisa 299.00kn (9)

Carpisa_379.00kn Carpisa 379.00kn

Foto: Carpisa

Učitati još
Zatvori