Torba s lancem je još uvijek naš omiljeni modni dodatak

Torba s lancem je još uvijek naš
omiljeni modni dodatak

@carmengracehamilton

Svestrana i praktična torba jedan je od onih klasika iz svijeta modnih dodataka bez kojih ne možemo zamisliti niti jednu garderobu i kombinaciju. Od velikih dnevnih torbi koje nose baš sve što nam može zatrebati tijekom dugog radnog dana i nekoliko nebitnih sitnica do malih torbica koje skrivaju tek nekoliko nezaobilaznih predmeta i pažnju plijene svojim efektnim izgledom, torbe su se oduvijek nalazile visoko na modnoj listi najpoželjnijih komada. Kao najsvestranija i najpraktičnija među njima iz sezone u sezonu ističe se jednostavna cross-body torba, a ove se sezone vraća u svojem istovremeno klasičnom i cool izdanju – s lancem.

TORBA S LANCEM – SVEVREMENSKI IT MODEL

Torba srednje veličine i s efektnim lancem umjesto klasičnog kožnog remena i ove se zime istaknula kao dio gotovo svake high end i high street kolekcije. Jednostavni modeli u neutralnim bojama poput crne, smeđe i bež još uvijek se ističu kao najpopularniji izbor koji se iz savršene dnevne torbe pretvara u torbu koja će svoje mjesto pronaći unutar većine večernjih kombinacija.

@talisa_sutton

Uz jednostavnost klasika, nova sezona donijela je i trendi modele koji praktičnu torbu s lancem pretvaraju u najsvestraniji statement modni dodatak ove jeseni i zime. U trendi modelima, neutralne boje zamijenile su raskošne nijanse dragog kamenja, jednostavne linije ukrasili su trendi detalji poput zakovica, bisera i metalnih detalja, a umjesto meke i glatke kože kao omiljeni završeni efekt istaknule su se imitacije zmijske i krokodilske kože.

Za dnevne i večernje, ležerne i formalne, klasične i trendi kombinacije, u nastavku vam donosimo 22 divnih modela s potpisom poznatih brendova koje donose savršeni spoj jednostavnih linija te boja i detalja inspiriranih trenutnim modnim trendovima.

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Musier

Gucci

Valentino

H&M

H&M

H&M

Menbur (Karla Store)

Menbur (Karla Store)

Gucci

Mango

Mango

Mango

Gucci

Uterque

Uterque

YSL

Sara Burglar (Karla Store)

Sara Burglar (Karla Store)

Foto: Instagram, H&M, Karla Store, Mango, Musier, Net-a-porter, Stradivarius, Uterque

Učitati još
Zatvori