Najpoželjnija high street torba sezone

Najpoželjnija high street torba sezone

@dariamalygina

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, efektne torbe s trendi pomakom jedan su od najpoželjnijih modnih dodataka unutar svakog ormara. Uz nekoliko modela koji će se uvijek nalaziti visoko na listi naših modnih favorita poput crne torbe, posljednjih sezona najpopularnije klasične modele osvježili su novi materijali i novi detalji, nove siluete i nove boje i stvorile savršene moderne klasike za dnevne, ali i večernje kombinacije. Prvi zimski dani označili su početak najraskošnije sezone u našim ormarima.

Daleko od jednostavnog i klasičnog, ali još uvijek elegantne i praktične, torbe za zimsku sezonu donose savršeni spoj klasičnih silueta i modernih detalja i boji koji ih pretvara u  jedan od najefektnijih modnih dodataka sezone. Od modela s potpisom poznatih modnih kuća i dizajnera koji su uvijek prava mala investicija o kojoj ćete dobro promisliti do pristupačnih modela iz kolekcija high street brendova, torbe ove sezone izgledaju bolje no ikad.

NAJPOŽELJNIJA TORBA SEZONE

Kao najpoželjniji model istaknula se torba koju ove zime možete pronaći gotovo u svakoj high street kolekciji, a svoje mjesto već je pronašla i u kombinacijama it djevojaka. Mala i šarmantna, torba od kornjačevine komad je koji će začniti baš svaku kombinaciju.

@erikaboldrin

Istovremeno neutralni, klasični, ali i moderan i cool uzorak kornjačevine ove se sezone istaknuo kao jedan od najpoželjnijih trendova sezone, osobito kada je o modnim dodacima riječ. Nakon sunčanih naočala od kornjačevine koja su jedan od cool klasika u svijetu modnih dodataka, na modnoj su se sceni istaknule naušnice s efektom kornjačevine, a posljednje zimske kolekcije donijele su i šarmantne torbe u istom uzorku koje su instantno postale veliki high street hit i jedna od najpoželjnijih komada sezone.

Okrugle ili u obliku malog kovčeg, torbe od kornjačevine jednako su dobar dodatak dnevnim i večernjim, ležernim i party kombinacijama što ih ističe kao savršeni modni dodatak za svaki zimski ormar. Nekoliko outfit ideja s torbom od kornjačevine u ulozi glavnog modnog dodatka i najbolje high street modele izdvojili smo u nastavku.

@lucywilliams02

@leandramcohen

Zara

Uterque

Mango

Mango

Mango

Foto: Instagram, Mango, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori