Ova high street haljina s “trending” liste je savršeni dodatak ljetnoj, ali i jesenskoj garderobi

Ova high street haljina s “trending” liste je savršeni dodatak ljetnoj, ali i jesenskoj garderobi

High street brendovi, online shopping i brze promjene trendova su u posljednjih nekoliko godina zauvijek promijenili modni svijet i pretvorili ga u svijet brze i prolazne mode. Efektna i inspirirana trendovima, brza moda police high street brendova gotovo svakodnevno ispunjava novim komadima.

Iako svaka sezona donosi na tisuće novih modela, nekoliko komada uvijek će se istaknuti i privući brojne poglede. Haljine, jedan komad koji donosi cijelu kombinaciju, su zasigurno jedan od komada čiji se različiti modeli sasvim neovisno o sezoni nalaze na listama najpoželjnijih. Posljednjih model s trending liste nosi high street potpis i savršeni je dodatak i ljetnoj i jesenskoj garderobi.

Najpoželjnija Topshop haljina

Među najpopularnijim modelima haljina svake se sezone ističe nekoliko modela s potpisom britanskog high street brenda Topshop. Tajna njihovih modela krije se u neodoljivom spoju svestranosti, jednostavnosti i najnovijih trendova. Ta se magična modna formula krije i iza njihovog posljednjeg trending modela.

Haljina midi dužine ističe se ženstvenom siluetom i efektnim, ali još uvijek decentnim izrezima koji joj donose razigrani izgled. Uz izrez na leđima dijamantnog izgleda i s dodatkom šarmantne mašne te peep hole izrez koji otvara prednji dio haljine, ovaj popularni model krase i puf rukavi s naborima te asimetričan rub s prorezom na jednoj strani. Topshop haljina, koja će biti odličan odabir i za posljednje ljetne i za jesenske dane te jednako dobro izgledati u kombinaciji sa sandalama, tenisicama i čizmama, dolazi u čak pet različitih uzoraka od kojih se dva trenutno nalaze na velikom ljetnom sniženju, dok su preostala tri dio nove jesenske kolekcije.

Sve modele pogledajte u nastavku, a svog favorita možete naručiti na topshop.com.

Modeli na ljetnom sniženju:

Modeli iz jesenske kolekcije:

Foto: Topshop

Učitati još
Zatvori