Najtopliji kaputi i jakne za najhladnije zimske dane

Najtopliji kaputi i jakne za
najhladnije zimske dane

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jenny Cipoletti (@margoandme)

Zimske kolekcije stigle su na police naših omiljenih modnih brendova i donijele raskošne i, ono najvažnije, tople komade za one najhladnije mjesece ispred nas. Zimski klasici i novi modni trendovi i favoriti pomoći će nam da sa stilom dočekamo i preživimo zimsku sezonu, a prvi hladni dani i niske temperature i svježinu u zraku početak zime označili su i u našim ormarima.

NAJTOPLIJI KAPUTI I JAKNE ZA NAJHLADNIJE ZIMSKE DANE

Na vrhu liste ne samo najpoželjnijih, već i ključnih komada koji će biti nezaobilazni dio baš svakog zimskog ormara nalaze se topli kaputi i jakne. I ove godine, kaputi i jakne vraćaju se u najtoplijim materijalima te klasičnim krojevima i siluetama koji odišu elegantnim karakterom i jednostavnošću koja će ih pretvoriti u savršeni zimski ogrtač za baš svaku kombinaciju. Spoju toplih materijala i krojeva koji laskaju ženskoj figuri moderni pomak donose boje i uzorci koji su se i ove zime našli u samom središtu modnih trendova. Uz one najelegantnije modele, zimske kolekcije donijele su i one najtoplije.

Koji su it modeli kaputa i jakni za one najhladnije zimske dane koji donose temperature ispod nule?

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Z o ë P a s t e l l e (@zoepastelle)

Topli kaputi i jakne završetak su svake zimske kombinacije što ih ističe kao jedan od ključnih komada unutar svakog ormara, ali i svake zimske kolekcije. Zimske kolekcije istaknule su nekoliko novih trendova koji su i onim najtoplijim jaknama i kaputima dali efektan izgled. Među najpoželjnijim modelima sezone tako su se našli cosy teddy kaput u nijansama bež i smeđe boje, tople bundice od umjetnog krzna i puf jakne u trendi izdanju. Za sve ljubitelje jednostavnog i klasičnog stigla, elegantni kaputi od vune i kašmira izbor su koji će ih grijati tijekom cijele zime i pritom biti elegantni ogrtač za dnevne i večernje kombinacije.

Pronaći onaj savršeni kaput ili jaknu za temperature ispod nule nije lako, no naš izbor najboljih modela iz aktualnih high end i high street kolekcija zasigurno će vam pomoći.

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Saint Laurent

Petar Petrov

Sacai

Stradivarius

Stradivarius

Gucci

Isabel Marant

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Burberry

Acne Studios

Vero Moda

Urbancode

Weekday

Essentiel Antwerp

Zara

Zara

Zara

Zara

Max Mara

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Massimo Dutti, Max Mara, Net-a-porter, Stradivarius, Weekend Max Mara, Zara

Učitati još
Zatvori