Ovo je najbolji odjevni komad koji možete dodati u garderobu za stylish look u 2020.

Ovo je najbolji odjevni komad koji možete dodati u garderobu za stylish look u 2020.

@wethepeoplestyle

Iako su temperature još uvijek niske i zima vlada izvan i unutar naših ormara, dani polako postaju sve duži i najavljuju dolazak proljeća. U iščekivanju nove sezone te inspirirani prvim proljetnim trendovima i kolekcijama koje su već stigle u naše omiljene modne trgovine, savršeno je vrijeme za početak planiranja velike transformacije garderobe. Nakon slojevitih kombinacija, pletiva, zemljanih i zagasitih tonova, tražit ćemo osvježenje u novim krojevima, siluetama i bojama. Kako pronaći nekoliko ključnih modnih noviteta koji će u vašu garderobu unijeti trendi osvježenje i bezbroj mogućnosti kada su svakodnevne kombinacije u pitanju?

Prve proljetne kolekcije istaknule su nekoliko favorita među kojima se kao onaj najsvestraniji istaknuo proljetni top u raskošnom i efektnom izdanju – s naglaskom na rukavima.

& Other Stories (Asos)

Najbolji odjevni komad za svaki ormar

Kao jedan od ključnih odjevnih komada unutar svake garderobe i gotovo svake kombinacije, elegantne košulje, romantične bluze i ležerni ili glamurozni topovi svake se godine vraćaju u onim svima poznatim i uvijek popularnim modelima, ali i u nekoliko novih modela koji reflektiraju najnovije trendove i stvaraju efektan look.

2020. godina kao najpoželjniji top sezone istaknula je onaj s naglaskom na statement rukave – od modela na kojim su rukave ukrasili dekorativni detalji poput čipke i volana do voluminoznih rukava.

wethepeoplestyle
@wethepeoplestyle

Top sa statement rukavima u prvim proljetnim kolekcijama spojio se s omiljenom bijelom i crnom bojom, ali i s nekim od najvećih modnih trendova najavljenih za proljetnu sezonu poput pastelnih boja, cvjetnih uzoraka, plisiranim naborima i raskošnim materijalima poput svile i organdija. U svakom od pregršt novih modela, top sa statement rukavima jednako će dobro izgledati u kombinaciji s omiljenim parom plavih traperica, trendi kožnim hlačama, midi ili mini suknjom ili poslovnim hlačama širokih nogavica.

U nastavku istražite najbolje modele koje već možete pronaći u modnim trgovinama i online shopovima, a koje ćete ovog proljeća, u bezbroj različitih kombinacija, nositi od jutra do večeri i birati za baš svaku priliku, od ležernih druženja preko radnih dana do večernjih izlazaka.

Top sa statement rukavima u 45 modela

Topshop
Apeice Apart
Ulla Johnson
Mango
Pull & Bear
Horror Vacui
Sezane
Zara
Selected Femme (Asos)
Toteme
ASOS WHITE
H&M
Rejina Pyo
The Row
Mango
H&M
Mango
Uterque
Nackiye
Horror Vacui
Topshop
Zara
Topshop
By Malene Birger + NET SUSTAIN
Zara
Sezane
Topshop
Andresson Bell
Doen
Rodebjer
Topshop Boutique
Zara
H&M
Topshop
Pull & Bear
Zara
Mango
Nanushka
Uterque
Lee Mathews
Sezane
Topshop
Zara
H&M

Foto: Instagram, Asos, Frankie Shop, H&M, Mango, Net-a-porter, Pull & Bear, Topshop, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori