Točkice su i dalje hit: Pronašli smo 20 outfita kojima se možete inspirirati

Točkice su i dalje hit: Pronašli smo 20
outfita kojima se možete inspirirati

tockice
@cheraleelyle

Točkice su jedan od onih uzoraka koji baš nikad neće izaći iz naših ormara! Prvo su se pojavile kao sezonski trend, no s vremenom su postale pravi klasik, kako u muškom, tako i u ženskom ormaru. To ne treba niti malo čuditi jer su točkice istovremeno šarmantne i cool, mogu biti decentne, a imaju moć osvježiti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju.

Svakom komadu daju dozu šarma

I ovog su proljeća točkice došle u centar pozornosti, a možemo ih pronaći baš na svemu. Naravno, glavnu riječ vode one na bluzama i haljinama, no jednako šarmantno izgledaju na suknjama, topovima, kao i modnim dodacima. Upravo su modni dodaci na točkice, poput torbice ili marama, idealni za one dame koje žele nositi točkasti uzorak, no na suptilniji način. Primjerice, bijelo ili crno od glave do pete neće izgledati nimalo dosadno ako outfit upotpunite točkastom maramom ili cipelama s ovim popularnim uzorkom, a i dalje ćete ostati u “zoni” minimalizma.

tockice
@cheraleelyle

Još jedan razlog zašto volimo točkice skriva se u tome što može super funkcionirati samostalno, ali i u kombinaciji s drugim uzorcima. Spoj cvjetnog i točkastog uzorka je kombinacija koju fashionistice jednostavno obožavaju jer ima dozu romantike, dok s prugicama izgledaju jako chic. One najodvažnije mogu spojiti dva točkasta uzorka. Očekivano, točkice su preplavile i društvene mreže pa smo izdvojile 20 odjevnih kombinacija Insta-cura koje su savršena inspiracija za tople dane.

Učitati još
Zatvori