Točkasta haljina iz Zare koja je osvojila Instagram i gradske ulice

Točkasta haljina iz Zare koja je
osvojila Instagram i gradske ulice

Kako na gradskim ulicama, tako i na društvenim mrežama, ovo proljeće prolazi u znaku jedne genijalne haljine. Riječ je o bijelom modelu midi dužine s uzorkom crnih točkica za kojem su fashionistice jednostavno poludjele! Ono što su prijašnjih sezona bili modeli s prugicama i cvjetićima, to je sada ova točkasta haljina iz Zare koja je idealna za različite prigode. Cure je kombiniraju na različite načine, a svaka od njih može biti super inspiracija.

Točkasti uzorak kao svevremenski klasik

Lepršava haljina ima okrugli ovratnik i rukave duljine do ispod lakta, a na donjem rubu haljine nalazi se volan koji haljini daje romantičan prizvuk. Budući da svakog proljeća doživimo pravu “poplavu” uzoraka, ne treba nimalo čuditi što je na modni tron trendova zasjeo odjevni komad s uzorkom. Točkice su jedan od onih printeva koji će trajati puno duže od jedne sezone – nije podložan trendovima, već može trajati godinama.

Zahvaljujući midi dužini, nosiva je u različitim prigodama: cure je obožavaju nositi uz bijele tenisice, a look možete zaokružiti upečatljivom torbom kako bi razbili minimalistički dojam. Slingback cipele odličan su odabir za prilike kad trebate zablistati, a vjerujemo kako će savršeno izgledati i u pravim, ljetnim outfitima. Nabacite zlatne sandale, pletenu torbu i spremni ste za van!

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori