Street style moda nigdje nije življa od one na ulicama New Yorka – ovo su odlični lookovi koje smo viđali posljednjih dana

Street style moda nigdje nije življa od one na ulicama New Yorka – ovo su odlični lookovi koje smo viđali posljednjih dana

S Tjednom mode u Kopenhagenu, početkom veljače započela je nova sezona najvećih svjetskih tjedana mode na kojima će prestižne modne kuće i poznati modni dizajneri predstaviti svoje kolekcije za sezonu jesen/zima 2020./2021. i najaviti prve trendove i it komade koji će obilježiti drugu polovicu godine. Nakon fantastičnog početka u danskoj i skandinavskoj prijestolnici mode, na red je došao New York. Uz najnovije kreacije s potpisom nekih od najvećih modnih kuća, dizajnera i brendova poput Phillipa Lima, Marca Jacobsa, Khaitea i Prabala Gurunga, pažnju su još jednom plijenile i odlične kombinacije koje smo tih dana imali prilike vidjeti na ulicama New Yorka.

Odvažna i uvijek originalna street style moda s ulica New Yorka

Street style moda nije nigdje življa, odvažnija i razigranija od one na ulicama New Yorka u što smo se još jednom uvjerili posljednjih dana. Tjedan mode u New Yorku još jednom je okupio modnu elitu koja je za američku prijestolnicu mode pripremila svoje najodvažnije lookove. Spajanjem nespojivog unutar eklektičnih kombinacija, ali i odjevnim kombinacijama s naglaskom na klasike inspirirane americana stilom, popularne modne trendseterice odale su počast New Yorku.

U odličnim street style kombinacijama koje smo posljednjih dana viđali u New Yorku pronaći ćemo inspiraciju za prijelazno razdoblje ispred nas koje uvijek dolazi s pitanjem Što odjenuti?, ali i ideje za prve proljetne lookove s fokusom na najpoželjnije nove trendove i it komade.

Od raskošnih boja i uzoraka do igre tekstura i silueta, u nastavku donosimo tridesetak najboljih street style kombinacije s ulica New Yorka.

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori