Muglerov bodi koji viđate svuda našli smo u Zarinoj verziji
Muglerov bodi koji viđate svuda našli smo u Zarinoj verziji

Muglerov bodi koji viđate svuda
našli smo u Zarinoj verziji

Postoje neki komadi odjeće, ali i modni detalji koji dožive kraljevski status i svi ih žele imati. Svjedočili smo brojnim situacijama u kojima se podigao hype oko određenih komada, a obično je to rezervirano za modne kuće poput Balenciage, Bottege Venete i Prade. Riječ je o komadima koji dožive kultni status i ostanu upisani u modnu povijest. Prečesto se radi o komadima koji nam nisu cjenovno dostupni, a željeli bismo ih imati. Posljednji takav je avangardni bodi francuskog dizajnera Thierry Muglera.

Bodi kojem ne možemo odoljeti

Thierry Mugler je francuski dizajner koji je nedavno preminuo, ali iza sebe ostavio veliku modnu ostavštinu. Opisan kao ‘dinamični dizajner’, Thierry Mugler je radio s nekima od najpoznatijih svjetskih ličnosti. Beyonce, Lady Gaga i Mylène Farmer samo su neke od poznatih imena koje su jako voljele nositi  Muglerov dizajn.  Poznat po svojim iznimnim modnim revijama, Mugler je uvijek stvarao novu izvedbu. Njegov stil je ultimativna ‘femme fatale’, strukturirana elegancija sa ženstvenom siluetom koja je naglašena oštrim krojevima. U tom smislu možemo promatrati i njegov bodi koji je ultimativni hit ove sezone.

Riječ je o glamuroznom komadu s dozom ekstravagancije koja je tako poznata kada je riječ o ovom dizajneru. Vrlo slična verzija bodija je došla u Zaru, a mi ga naprosto želimo imati. Možete ga nositi na dnevne i večernje varijante, iako je preporuka nositi ga za večernji look. Komad u kojem ćete odmah biti zapaženi možemo zamisliti na traperice, čizme i oversized blejzer.

Ako pak imate neki važan event na kojem želite posebno zablistati, ovaj bodi je odabir s kojim ne možete pogriješiti. Mugler je uvijek stvarao odvažne komade koji su za žene i muškarce koji vole koketirati s modom i biti posebni u estetskom izričaju. Ovaj bodi je upravo to, autentičan, glamurozan i poseban. Dostupan je na Zarinom web shopu i odabranim trgovinama.

zara
bodi
zara
bodi
zara
bodi
zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori