Ova proljetna bomber jakna definitivno je novi kultni komad

Ova proljetna bomber jakna
definitivno je novi kultni komad

The Frankie shop je marka koju smo posljednjih godina često viđali na društvenim mrežama. Pokrenuo ju je pariški osnivač na Lower East Sideu u New Yorku 2014. godine i od tada je postala viralna. Modni brend koji je doživio potpuni hype od prvog dana sa svojim minimalističkim stilom. Brend koji odiše samouvjerenom i prepoznatljivom estetikom koje se već godinama ne možemo zasititi. Sigurno se svi sjećamo kultne prošivene jakne koja je postala viralna preko noći, a kasnije su je iskopirali svi high street brendovi. Ponekad je za neke brendove takav nagli uspjeh svojevrsno opterećenje, no ne i za njih. Nastavili su u istom nizu, a popularni komadi su uglavnom sold out.

IT komadi

Brend se iz sezone u sezonu teži usredotočiti na usavršavanje nekoliko artikala koji postanu IT komadi. Ključni ljudi brenda jednostavno znaju iščitati što će se nositi i u tom smislu usavršavaju modne komade. Ove sezone je to definitivno Astra bomber jakna oversized kroja u 4 popularne nijanse. Nije trebalo dugo vremena da ovu jaknu kupe popularne influencerice. The Frankie shop je brend koji ima specifičnu suradnju s influencerima koji njeguju prepoznatljivu estetiku brenda i tako se zapravo reklamiraju.

Komad koji će podići svaku proljetnu kombinaciju

Bombericu možemo kombinirati na razne načine, a koju boju odabrati ovisi o vašem stilu. Brend njeguje minimalističke boje poput popularnih pješčanih nijansi, ali u ovoj kolekciji dostupna je i kelly zelena. Riječ je o boji koju je popularizirala modna kuća Botega Venetta i koja se može kombinirati gotovo na sve. Bomber jaknu zamišljamo kao idealan odabir za proljetne casual kombinacije. Dostupna je i na Net-a-Porteru i Selfridgesu i na web shopu popularnog brenda. Ova proljetna jakna idealan je odabir jer je možete nositi sada, ali i na jesen, te se kao takva nameće trendi komadom u koji vrijedi uložiti.

Učitati još
Zatvori