Street style inspo: The Frankie shop bomber jakna
Street style inspo: The Frankie shop bomber jakna

Street style inspo: The Frankie
shop bomber jakna

The Frankie shop je marka koju smo posljednjih godina često viđali na društvenim mrežama. Pokrenuo ju je pariški osnivač na Lower East Sideu u New Yorku 2014. godine i od tada je postala viralna. Modni brend koji je doživio potpuni hype od prvog dana sa svojim minimalističkim stilom. Brend koji odiše samouvjerenom i prepoznatljivom estetikom koje se već godinama ne možemo zasititi. Sigurno se svi sjećamo kultne prošivene jakne koja je postala viralna preko noći, a kasnije su je iskopirali svi high street brendovi. Ponekad je za neke brendove takav nagli uspjeh svojevrsno opterećenje, no ne i za njih. Nastavili su u istom nizu, a popularni komadi su uglavnom sold out.

IT komadi

Brend se iz sezone u sezonu teži usredotočiti na usavršavanje nekoliko artikala koji postanu IT komadi. Ključni ljudi brenda jednostavno znaju iščitati što će se nositi i u tom smislu usavršavaju modne komade. Ove sezone je to definitivno Astra bomber jakna oversized kroja u 4 popularne nijanse. Nije trebalo dugo vremena da ovu jaknu kupe popularne influencerice. The Frankie shop je brend koji ima specifičnu suradnju s influencerima koji njeguju prepoznatljivu estetiku brenda i tako se zapravo reklamiraju.

Komad koji će podići svaku proljetnu kombinaciju

Bombericu možemo kombinirati na razne načine, a koju boju odabrati ovisi o vašem stilu. Brend njeguje minimalističke boje poput popularnih pješčanih nijansi, ali u ovoj kolekciji dostupna je i kelly zelena. Riječ je o boji koju je popularizirala modna kuća Botega Venetta i koja se može kombinirati gotovo na sve. Bomber jaknu zamišljamo kao idealan odabir za proljetne casual kombinacije. Dostupna je i na Net-a-Porteru i Selfridgesu i na web shopu popularnog brenda. Ova proljetna jakna idealan je odabir jer je možete nositi sada, ali i na jesen, te se kao takva nameće trendi komadom u koji vrijedi uložiti.

Učitati još
Zatvori