Savršeni pokloni za posebne prigode koji mogu biti vječna uspomena
Savršeni pokloni za posebne prigode koji mogu biti vječna uspomena

Savršeni pokloni za posebne prigode koji
mogu biti vječna uspomena

Dolaskom proljeća približilo se vrijeme posebnih prigoda poput vjenčanja, krizmi, pričesti i ostalih događaja koji su nam važni. Bilo da idete kao gost ili ste dio obitelji, želite pokloniti nešto vrijedno. Ne mislimo isključivo na materijalnu vrijednost već na uspomenu koja je stvorena da traje i koja će kao poklon darovanu osobu uvijek podsjećati na vas. S obzirom na to kako živimo u vremenu brze mode i trendova, naglasak na trajnoj vrijednosti je tim sve veći. Masovna proizvodnja i potrošnja su nas dovela do zasićenja u kojem nam je postalo sve dosadno i pomalo bezvrijedno i zbog toga je iznimno teško pronaći adekvatan poklon.

Skrolajući internetom već neko vrijeme razmišljamo što pokloniti i dolazimo do zaključka kako je igra na sigurno najbolje rješenje. U tom smislu dolazimo do nakita koji je uvijek vrijedan poklon i svojevrsna uspomena koja se prenosi s koljena na koljeno. Sigurno svi imamo neki modni detalj koji nam je poklonila baka ili mama i svaki puta kada ga uzmemo se sjetimo drage nam osobe. Stoga i sami želimo darovati takve poklone koji će trajati kao vječna uspomena. Riječ je o detaljima koje možete spremiti i nakon 15 godina ih ponovno nositi, a oni će i tada biti u modi. U nastavku izdvajamo najljepše modele nakita koji će biti savršen poklon i oduševiti baš svakoga.

zaks
zaks

Heritage nakit kao savršen poklon za upečatljiv izgled

Poklonite nakit satkan emocijama i povijesnim pričama, a mi smo upravo takav pronašli u Zaksu. Riječ je o heritage nakitu koji je inspiriran bogatom ostavštinom i  dizajniran u nešto modernijoj verziji. Nekada su se takvi detalji izrađivali isključivo ručno, filigranskom tehnikom, a danas kombiniraju stare tehnike izrade sa suvremenim. Puno uspomena i povijesti je utkano u ovaj nakit i kada nosite neke od ovih detalja kao da na sebi imate dio tradicionalne baštine.

U kolekciji su dostupni razni modeli zlatnih naušnica, ogrlica, narukvica i prstenja koji predstavljaju tradiciju Hrvatske. Najpopularniji komad su svakako Konavoske naušnice ili Verižice. Riječ je o elegantnim naušnicama koje se mogu uklopiti u gotovo svaki stil, a posebnost im je u tom što se mogu kombinirati na dnevne i glamurozne kombinacije.

zaks
zaks
zaks
zaks
zaks
zaks

Heritage nakit je nosiv jer je istovremeno jednostavan i glamurozan. Ako ga iskombinirate na jednostavan look poput bijelog odijela vaš će outfit dobiti ‘ono nešto’, a neke od ovih detalja možete nositi i svaki dan. Upravo zbog su idealan poklon jer neće izaći iz mode i kada želite osvježiti vašu kombinaciju i zablistati na pravi način dovoljno je posegnuti za nekim dodatkom iz heritage kolekcije i stvoriti wow efekt. Sve su to razlozi zbog kojih ove detalje smatramo savršenim poklonom s kojim nećete pogriješiti.

zaks
zaks

Cijelu Zaks Heritage kolekciju možete istražiti, a odabrane modele kupiti u Zaks prodajnim mjestima diljem Hrvatske, te u Zaks webshopu, a sve novosti pratite na njihovom Instagram profilu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori