Najbolja proljetna kolekcija ove godine u kojoj su nove favorite već pronašle sve ‘it’ djevojke

Najbolja proljetna kolekcija ove godine u kojoj su nove favorite već pronašle sve ‘it’ djevojke

https://www.instagram.com/p/B7kx9mgDI2I/?utm_source=ig_web_copy_link

U 2019. godini, jedan modni dodatak istaknuo se kao favorit u garderobama i kombinacijama naših omiljenih modnih blogerica, influencerica i street style zvijezda. Naravno, riječ je o Bottega Veneta The Pouch torbi. Jednostavnog dizajna i od najfinije kože, nova it torba savršeni je primjer izvrsnosti kada je riječ o vrhunskoj talijanskoj izradi.

It torba godina pažnju je ponovno skrenula na talijansku modnu kuću Bottega Veneta koja je doživjela pravu renesansu i veliki povratak među najpopularnije luksuzne brendove. Novi Bottega Veneta modeli s potpisom modnog dizajnera Daniela Leeja s lakoćom su pronalazili put od modne piste preko liste najpoželjnijih komada do garderoba popularnih modnih trendseterica.

Ususret proljetnoj sezoni, modna kuća Bottega Veneta predstavila je fantastičnu proljetnu kolekciju koja donosi savršeni spoj klasičnih linija, luksuznih materijala i trendi detalja koji su protkani kroz sami dizajn modela.

https://www.instagram.com/p/B8ZfqgCpFKq/

Jedan od najboljih kolekcija za proljetnu sezonu

Nova Bottega Veneta kolekcija istaknula se kao jedan od najboljih za nadolazeću proljetnu sezonu. Ključni odjevni komadi i modni dodaci iz svake proljetne garderobe u kolekciji popularne talijanske modne kuće transformirani su u moderne klasike efektnog izgleda. S naglaskom na minimalizam, s dodatkom neočekivanog i s do posljednjeg detalja promišljenim dizajnom, Bottega Veneta kolekcija donosi odjevne komade i modne dodatke u njihovom najboljem mogućem izdanju. Koloristička paleta nove kolekcije vraća nas bojama karakterističnim za Bottegu Venetu, crnoj, bijeloj i bež boji te nijansama smeđe i zelene, dok novost unose nekoliko modela u nijansama žute, narančaste i ljubičaste boje.

Izvrsnost izrade, elegancija i funkcionalnost spajaju se u svakom od modela i stvaraju kolekciju bez modne greške. Kako izgleda? Pogledajte u nastavku, a cijelu ponudu modne kuće Bottega Veneta možete istražiti na bottegaveneta.com, dok odabrane modele možete pronaći i naručiti i preko online shopa Net-a-porter.

Foto: Instagram, Bottega Veneta

Učitati još
Zatvori