T-shirt i midi suknja – jedina kombinacija koju želimo nositi ovih dana

T-shirt i midi suknja – jedina
kombinacija koju želimo nositi ovih dana

Proljetne dane provodimo kod kuće zbog čega ćemo nerijetko preskočiti jutarnje spremanje i dan provesti u pidžami ili najležernijim modelima u kojima se osjećamo kao u pidžami. Nakon više od mjesec dana života u izolaciji, mnogi među nama poželjeli su unijeti osvježenje u svoju svakodnevicu i vratiti se starim navikama koje će situaciju u kojoj se nalazimo učiniti malo boljom i normalnijom. Jedna od najjednostavnijih promjena je jutarnje spremanje.

Kako odabrati pretvoriti u savršenu svakodnevnu kombinaciju u kojoj ćete se osjećati dobro čak i kada dane provodite isključivo kod kuće? Uz cvjetne haljine i ležerne haljine te omiljeni spoj crne i bijele boje za koju dozu outfit inspiracije možete pronaći ovdje, kombinacija koju ćemo obožavati ove sezone je jednostavan spoj omiljenog T-shirta i midi suknje.

Jedina kombinacija koju želimo nositi ove sezone

Midi suknja i T-shirt kombinacija su kojoj se vraćamo svakog proljeća i ljeta, i to s razlogom! Osim što ćemo se u njoj osjećati ugodno, midi suknja i T-shirt istovremeno su kombinacija koja donosi odmak od najležernijih kućnih izdanja, ali zadržava njihovu udobnost. Tijekom izolacije, ova jednostavna outfit formula dat će nam veći osjećaj spremnosti za novi dan i sve izazove koje nosi.

Sve što vam treba za ovu ugodnu i cool kombinaciju, koju ćemo rado nositi u izolaciji, ali i nakon njezinog završetka, su dva komada koja se sigurno već nalaze u vašem ormaru – T-shirt i midi suknja. Ako ipak poželite u svoju garderobu dodati novi T-shirt i midi suknju, u kolekcijama high street brendova pronaći ćete pregršt odličnih novih modela.

Među najpoželjnijih T-shirticama i ove sezone istaknuli su se jednostavni modeli u bijeloj, crnoj i sivoj boji, cool bendovske majice te nekoliko modela u jarkim bojama koje donose osvježenje jednostavnom T-shirt kroju. Modeli s cvjetnim ili točkastim uzorkom te modeli od plavog trapera ovosezonski su favoriti kada je o midi suknjama riječ.

Dozu outfit inspiracije i nekoliko najboljih high street T-shirtica i midi suknja pronađite u nastavku.

Najbolje T-shirt majice

H&M
Massimo Dutti
Mango
Springfield
H&M
& Other Stories

Najbolje midi suknje

Sezane
Springfield
Springfield
H&M
& Other Stories
& Other Stories
H&M

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Sezane, Springfield, & Other Stories

Učitati još
Zatvori