Spoj haljine i T-shirta koji želimo nositi svaki dan u 39 odličnih modela

Spoj haljine i T-shirta koji želimo nositi
svaki dan u 39 odličnih modela

Iako nam dani izgledaju bitno drugačije, haljina je još uvijek jedan od naših omiljenih odjevnih komada i ključni dio proljetne i ljetne garderobe. Unutar svojih kolekcija, popularni modni brendovi ponudili su savršeni odgovor na nove izazove unutar naše garderobe za tople dan u kojom ne samo da ćemo se osjećati odlično, već ćemo tako i izgledati. Jednostavne haljine još jednom su se istaknule kao najsvestraniji komad unutar svakog ormara.

I dok će svi oni efektni modeli za večernje i svečane prilike te elegantne haljine za poslovnu garderobu pričekati neke bolje dane, spoj opuštenih silueta i udobnih materijala koji stvara ležerne haljine bit će idealan izbor za ležerni dnevni look.

Haljine koje želimo nositi svaki dan

U raskošnoj ponudi različitih modela haljina koje su ukrasili lagani materijali i trendi detalji, razigrani uzorci i neodoljiva proljetna paleta boja, aktualne kolekcije donijele su i nekoliko udobnih modela koji istovremeno plijene pažnju svojim efektnim izgledom. Svaki od ovih modela svoje će mjesto pronaći unutar jednostavnih dnevnih kombinacija što ih trenutno ističe kao jedan od najboljih modnih izbora za proljetnu i ljetnu garderobu.

Kao najpoželjniji istaknuo se model koji donosi neodoljivi spoj ugodnog i cool T-shirta i ležerne haljine. T-shirt haljine izgledaju bolje no ikad zbog čega će svoje mjesto lako pronaći u baš svakom ormaru.

Od pamuka i sličnih ugodnih i prozračnih materijala, u jednostavanom izdanju ili s dodatkom trendi detalja, T-shirt haljine su odjevni komad koji ćete poželjeti nositi baš svaki dan. Uz jednostavne modele u neutralnim bojama koji podsjećaju na oversized T-shirt, nova sezona istaknula je modele u jarkim i pastelnim bojama, trendi uzorcima i s dodatkom efektnih detalja poput volana koji donose efektan izgled udobnoj T-shirt haljini i čine ju još boljom i poželjnijom.

Od high enda do high streeta, od jednostavnih bijeli modela preko ludih printeva do modela s trendi detaljima i prorezima, u nastavku donosimo najbolje T-shirt haljine koje možete pronaći u aktualnim kolekcijama.

Najbolje T-shirt haljine sezone:

ASOS DESIGN (asos.com)
COS
ASOS DESIGN (asos.com)
MM6 Maison Margiela (Net-a-porter)
River Island (asos.com)
Everlane
COS
Deveaux (Net-a-porter)
ASOS DESIGN (asos.com)
Mango
H&M
McQ Alexander McQueen (Net-a-porter)
H&M
COS
Zara
Bershka
ASOS DESIGN (asos.com)
H&M
Bershka
Eres (Net-a-porter)
COS
Bershka
Zara
Everlane
Everlane
Zara
Alexander Wang
Mango
Everlane
River Island (asos.com)
COS
H&M
Zara
COS
Bershka
All Saints (asos.com)
H&M
Zara
Zara

Foto: Instagram, Asos, Bershka, COS, Everlane, H&M, Mango, Net-a-porter, Zara

Učitati još
Zatvori