7 savršenih: Baby T-shirt
7 savršenih: Baby T-shirt

7 savršenih: Baby T-shirt

Svako toliko svjedočimo povratku nekog zaboravljenog trenda. Ove godine u fokusu su trendovi koje smo nosili devedesetih. Iako brojni ljudi imaju mišljenje kako je riječ o najgorim godinama kada govorimo o stilu, činjenica je da je to era koja je zabilježila neke kultne modne kombinacije. U tom smislu su nam se vratile traperice niskoga struka, ‘chunky’ obuća, sportske tenisice koje kombiniramo na elegantne kombinacije, gladijatorice i ostalo. No, trend koji je najnoviji je povratak baby T-shirt majica. Sigurno ih se svi sjećate jer su to majice kakve smo nosili u djetinjstvu i koje su imale specifičan kroj, bile su uske i kratke kao topovi.

Baby T-shirt kao dio ljetnih kombinacija

Kratke majice od kojih nam se vidio pupak bile su nezaobilazni dio streetstyle scene devedesetih. Obično su bile u različitim bojama i s različitim natpisima, a kombinirale su na traperice niskog struka i mini suknje. Unatoč tome što su se prvi put pojavile 70-ih kao majice za teretanu, baby T-shirt majice postale su iznimno popularne od ranih devedesetih. Sigurno se svi sjećamo Britney Spears kako nosi majicu s natpisom ‘Dump Him’ ili Paris Hilton kojoj je ova majica bila omiljeni komad.

Sada su se ove majice ponovno vratile u modu zahvaljujući i serije Euphoria koja je utjecala na povratak brojnih trendova toga vremena. Maddy (Alexa Demie), Cassie (Sydney Sweeney), Jules (Hunter Schafer) i Kat (Barbie Ferreira) nose baby T-shirt majice u retro stilu tijekom cijele serije – od kojih je većinu izradila stilistica i dizajnerica Vanna Youngstein. Majice su prisutne u gotovo svim brendovima, a ako želite imati stylish retro komad isplati se uložiti. Ljeto je u znaku odvažnih kombinacija, stoga ove majice možete kombinirati na sve. Predlažemo ih nositi na bermude visokog struka ili na lagane ljetne traperice. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o trendi majicama koje nas vraćaju u neka lijepa vremena. Izdvojili smo 7 savršenih baby T-shirt majica kako bismo vam olakšali izbor.

BERSHKA
BERSHKA
EYTYS
EYTYS
OFF WHITE
OFF WHITE
VERSACE
VERSACE
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Eytys, Mytheresa

Učitati još
Zatvori