Najudobniji sweatshirti iz kojih ne izlazimo ove zime

Najudobniji sweatshirti iz kojih
ne izlazimo ove zime

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on

Jedan od najdražih komada koje gotovo svatko posjeduje u svojoj garderobi sigurno je udobni sweatshirt. Iako bi, sudeći prema imenu, zaključili da se radi o majici za ‘znojenje’, i kao takvu bi ju svrstali u sportske kombinacije, high street ponuda uvjerila nas je u drugačije. Osim nezaobilaznih pletiva koja svake sezone privuku veliku pažnju, sweatshirt je ove godine zasluženo došao u središte pozornosti. Plišani, pamučni pa čak i pleteni, s visokim ovratnikom ili bez.

Može se reći da je to jedan od onih komada s nekoliko lica. U casual kombinacijama dovoljno ga je prebaciti na bijelu košulju i traperice za elegantni, sportski look. Ležernija varijanta za šetnju parkom ili izležavanje u domu nezamislivo je bez mekog sweatshirta.  Kolekcije su popunili modeli s biserima, kristalima i printom od najfinijih materijala. Kako izgledaju najudobniji modeli u kojima bismo rado proveli cijelu zimu, pogledajte u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAOMI AVRAHAMI (@naomiavrahami) on

Udobni sweatshirt za cozy kombinacije

Prva pomisao na hladne dane i snježne padaline koje su tek u dolasku, mnoge će baciti u razmišljanje o modnim kombinacijama s naglaskom na toplini i udobnosti. Trendseterice dobro znaju kako jedan običan komad pretvoriti u iznimno poželjan. Tako su sweatshirt vješto ‘upakirale’ u kombinacije s blejzerima, idealnim za ležerniji dan na poslu. Omiljena kombinacija koju viđamo u proljeće svakako je šarmantni sweatshirt i suknja.

No, uz dobre čizme i oversized kaputić  u trenu se pretvara u odličan zimski look. Kako bi cijela priča bila zanimljivija, dizajneri su ih ukrasili prorezima, svilenim trakama, velikim gumbima, perlicama, krznenim dodatcima i zanimljivim rukavima. Bez obzira na to što se većinom nose u sportskim, neformalnim izdanjima, kombinaciju ćete lako podignuti dodavanjem decentnog nakita.

Najudobniji komadi iz high street ponude

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Mango

Mango

Mango

Mango

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Topshop

Topshop

Topshop

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

 

 

Foto: Instagram, & Other Stories Bershka, H&M, Massimo Dutti, Mango, Pull&Bear, Stradivarius, Topshop, ZARA,

Učitati još
Zatvori