H&M ima odličnu kolekciju sandala

H&M ima odličnu kolekciju sandala

Objavu dijeli H&M (@hm)

U svakoj garderobi nalazi se posebno mjesto rezervirano za cipele. Početak proljetne sezone vratio nas je elegantnim balerinkama i mokasinkama, udobnim tenisicama i šarmantnim espadrilama. Sve topliji dani u naše ormare vratit će i prve modele sandala u kojima ćemo provesti cijelo ljeto. U potrazi za nekoliko odličnih modela sandala koji će savršeno nadopuniti i začiniti naše ljetne kombinacije zavirili smo u kolekciju high street brenda H&M.

TRENDI SANDALE ZA NOVU SEZONU

Od klasika koje krase jednostavne siluete i neutralne boje do modela inspiriranih uvijek novim i neočekivanim trendovima, cipele i najjednostavnijoj kombinaciji donose dodatnu dozu karaktera. Spoj odličnog dizajna i kvalitete nerijetko nas vodi do luksuznih dizajnerskih modela. Ipak, iz sezone u sezonu high street brendovi donose sve bolje i privlačnije alternative koje krase pristupačne cijene. Nakon odlične kolekcije torbi, H&M je za proljeće i ljeto pripremio i baš sve modele sandala koje možete poželjeti.

Od jednostavnih ravnih natikača preko modela koje krase visoka potpetica i igra remenčića do šarmantnih modela koji spajaju sandale i espadrile , H&M je ponudio baš svake sandale koje možete poželjeti ove sezone. Osim različitih modela, švedski high street brend je unutar svojih različitih linija ponudio raznolikost kvalitete materijala i same izrade. Standardna H&M ženska kolekcija kao i razigrana Divided linija odlične modele donose u njihovom najpristupačnijem izdanju, dok će Premium Quality linija oduševiti elegantnim i kvalitetnim sandalama od meke kože.

U nastavku donosimo sve trendi modele sandala koje već možete pronaći u H&M dućanima i online shopu.

sandale-hm-0

sandale-hm-20

sandale-hm-23

sandale-hm-29

sandale-hm-30

sandale-hm-11

sandale-hm-4

sandale-hm-22

sandale-hm-13

sandale-hm-5

sandale-hm-26

sandale-hm-17

sandale-hm-9

sandale-hm-3

sandale-hm-27

sandale-hm-14

sandale-hm-1

sandale-hm-31

sandale-hm-24

sandale-hm-25

sandale-hm-6

sandale-hm-28

sandale-hm-15

sandale-hm-12

sandale-hm-7

sandale-hm-8

sandale-hm-32

sandale-hm-2

sandale-hm-33

sandale-hm-19

sandale-hm-21

sandale-hm-18

 

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori