Super efektna H&M haljina za ljetne zabave

Super efektna H&M haljina
za ljetne zabave

Koliko god smo ljeti sretniji s većim mogućnostima stiliziranja outfita nego zimi kad se skrivamo pod svim slojevima, ipak visoke temperature ponekad nije teško zadovoljiti. No neki komadi rješavaju sve nedoumice, pogotovo kad tražimo lagane kombinacije za ljetne zabave – poput ove H&M haljine koja je utjelovila savršeni outfit.

Točkasta svilena haljina s wow efektom

Bijela haljina s kontrastnim crnim naramenicama dolazi posuta točkicama, jednim od najvećih ovogodišnjih trendova. Spaja dvije ekskluzivne H&M linije – Premium Quality i Conscious, a dizajnirana je od mješavine lyocella i svile te prošivena srebrnim nitima, baš za vruće ljetne večeri. No, osim toga karakterizira je i popularna midi dužina te volan strateški okomito položen duž cijelog prednjeg dijela haljine za naglašavanje lepršave note.

Budući da je komad koji govori sam za sebe, sve što vam za nju treba su ljetne sandale i spremni ste za izlazak. O njenom wow faktoru svjedoči i činjenica da je trenutno rasprodana – no možete pratiti kada će se vratiti u H&M web-shop na ovom linku.

Foto: Instagram, H&M

Učitati još
Zatvori