Sunčane naočale iz celebrity ormara koje želimo za ljeto

Sunčane naočale iz celebrity ormara
koje želimo za ljeto

Ljetna sezona je ispred nas što znači da je vrijeme da u svoju garderobu dodamo nekoliko novih modnih favorita. Uz odjevne favorite u kojima ćemo pronaći početak ljetnih odjevnih kombinacija, modni dodaci bit će važan dio svake ljetne garderobe i njezin najefektniji začin. Jedan od ključnih modnih dodataka koji se u našoj garderobi nalazi tijekom cijele godine, a koji se tijekom sunčanih proljetnih i ljetnih dana nalazi u njezinom fokusu su sunčane naočale. Iako su sunčane naočale jedan od onih uvijek popularnih i privlačnih modnih dodataka, svake godine vraćaju se u novim top modelima – u novim oblicima i s novim detaljima. Kakve ćemo sunčane naočale nositi ovog ljeta?

Sunčane naočale koje biraju zvijezde

Sunčane naočale odavno su postale mnogo više od zaštite od sunca za naše oči i istaknule se kao jedan od omiljenih modnih dodataka za kojim ćemo gotovo svakodnevno posegnuti tijekom cijele godine. Osim zaštitnog, one nose i faktor stila koji na jednostavan, ali i vrlo upečatljiv način mijenja izgled cijele kombinacije i donosi joj dodir elegancije i misterioznosti. Tu njihovu stranu otkrili su i poznati.

Prije street style zvijezda i modnih trendseterica, poznata lica iz svijeta filma, glazbe i showbiznisa bila su ona koja su plijenila najviše pažnje kada je o modnom stilu riječ. Suradnje s najboljim modnim kućama, dizajnerima i brendovima otvorila su im vrata modnog svijeta, a njihove ormare ispunile najpoželjnijim modelima i trendovima. Domaće i strane zvijezde već su pronašle svoje prve ljetne favorite među kojima se istaknulo nekoliko odličnih modela sunčanih naočala s potpisom vodećih modnih brendova i brendova posvećenih upravo naočalama.

Top modeli za ljeto 2020.

Ljeto 2020. godine proći će u znaku nekoliko ključnih modela naočala. Kao najpopularniji od brendova istaknuli su se Bottega Veneta, Celine, Cutler & Gross, Saint Laurent i Oliver Peoples čije modele sve možete pronaći u Alfa Vision optikama. Uz nabrojene brendove koje jednako obožavaju domaći i strani celebrityji, kao nova imena na modnoj sceni iza sunčanih naočala koje obožavaju it djevojke su Fenty i Velvet Canyon koji su nama dostupni online.

Uz it brendove, poznati su u svojim garderobama istaknuli i nekoliko top modela – novo izdanje kultnih avijatičarki, retro modeli inspirirani glamuroznim pedesetima i šezdesetima, ali s modernim pomakom i vječno privlačni mačkasti modeli. Koji god model odabrali, s favoritima iz celebrity ormara zasigurno nećete pogriješiti. 7 top modela i ideja kako ih nositi poput poznatih i slavnih, donosimo u nastavku!


Bottega Veneta

Alfa Vision Optika


Fenty

Fenty


Saint Laurent Paris

Alfa Vision Optika


Velvet Canyon

Velvet Canyon


Cutler & Gross

Alfa Vision Optika


Celine

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli TATJANA? (@tatjana_dragovic)

Alfa Vision Optika


Oliver Peoples

Alfa Vision Optika

Foto: Instagram, Profimedia, Alfa Vision, Fenty, Velvet Canyon

Učitati još
Zatvori