Hit modeli sunčanih naočala za novu sezonu sunčanih dana

Hit modeli sunčanih naočala za novu
sezonu sunčanih dana

Proljeće i ljeto donose dane okupane suncem koji u središte svake kombinacije stavljanju novi modni dodatak. Iako nezaobilazne za sunčanih dana, sunčane naočale odavno su postale mnogo više od zaštite od sunca za naše oči i postale jedan od omiljenih i za proljeće i ljeto jedan od najvažnijih modnih dodataka. Nerijetko podcijenjene kao ne tako važan dio outfita, sunčane naočale osim zaštitnog nose i faktor stila koji na jednostavan, ali i vrlo upečatljiv način mijenja izgled cijele kombinacije i donosi joj dodir elegancije i misterioznosti.

Uz uvijek obožavane klasike iz svijeta sunčanih naočala, svaka nova sezona donosi i nekoliko novih trendi modela koji donose osvježenje i onaj poseban pečat svakom proljetnoj i ljetnom outfitu. Nakon romantike i glamura, proljeće i ljeto ove su godine donijeli zanimljivi spoj retro okvira i futurizma. Iako naizgled nespojivi, šarm retro stila i efektna jednostavnost futurizma s naglašenim ravnim linijama stvorili su neodoljive modele sunčanih naočala vrlo suvremenog izgleda. Od mačkastih okvira koje su svojim kombinacijama s prvim zraka proljetnog sunca dodale sve it djevojke do popularnih avijatičarki inspiriranih ludim sedamdesetim godinama prošlog stoljeća do modela koja krase stakla i okviri u boji te mini sunčanih naočala koje iako donose minimalnu zaštitu, nose maksimalni trendi efekt.

Hit modele sunčanih naočala kojima ove sezone možete zaštiti svoje oči od jakih zraka sunca, ali i svaki proljetni i ljetni outfit učiniti još boljim i posebnijim izdvojili smo u nastavku.

ŠARMANTNI MAČKASTI OKVIRI

Le Specs

Le Specs

Sunday Somewhere

Sunday Somewhere

Saint Laurent

Saint Laurent

OKRUGLI OKVIRI SU OPET COOL

MINI SUNČANE NAOČALE

Illesteva

Illesteva

Le Specs

Le Specs

INSPIRIRANE SEDAMDESETIMA

JEDNOSTAVNOST FUTURIZMA

Elizabeth & James

Elizabeth & James

Gucci

Gucci

Saint Laurent

Saint Laurent

OKVIRI I STAKLA U BOJI

Rejina Pyo

Rejina Pyo

Chimi

Chimi

Foto: Instagram, BORBA by ENVY MY SPECS, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori