Style inspiracija: Sandra Mitrović
Style inspiracija: Sandra Mitrović

Style inspiracija: Sandra Mitrović

Stil i moda su pojmovi kojima se u našim rubrikama često bavimo bez da ih možemo konkretno definirati. Riječ je o sklopu pojmova koji na kraju stvaraju ljepotu. Iako je ljepota u oku promatrača, moramo priznati kada je riječ o modi kako ipak postoje ljudi koji na poseban način iskaču iz uvriježenih okvira. Ne treba nužno biti riječ o ekstravagantnom stilu, već o autentičnosti i slaganju i najbazičnijih komada. Imati stila značilo bi da ste zanimljivi i posebni na svoj način. Upravo zbog toga, svake srijede imamo novog gosta u našoj Style inspiracija rubrici, a ovaj put je to Sandra Mitrović.

Sandra Mitrović je žena posebne estetike i vedrog duha. Pratimo je na Instagramu i obožavamo njezinu ležernost i jednostavnost. Stoga smo joj postavili ključna pitanja koja se tiču njezinog modnog izričaja.

  • Kako bi opisala svoj modni stil?

Moj stil oblačenja je uglavnom sportsko-elegantan. Bitno mi je da se u tome sto nosim osjećam lijepo i udobno, a kada se ukaže prilika rado se prebacim i na totalnu eleganciju. Nisam neko tko slijepo prati modne trendove, već uglavnom pratim svoje trenutno raspoloženje i unutrašnji osjećaj.

  • Koje ključne komade bi izdvojila za ljetnu sezonu?

Komade koje bih izdvojila za ovu ljetnu sezonu su sigurno bijele crop košulje, kao i bijele haljinice koje najbolje istaknu preplanuli ten. Svilene haljine raznih boja su ovih mjeseci dominantne u mom ormaru i volim ih nositi kao dnevnu ili večernju varijantu.  Sto se tiče asesoara ljeti najviše volim šarene marame za kosu, posebno kada nemam vremena za frizuru.

Elegancija kao lajtmotiv svih outfita

Sandra odiše profinjenošću i elegancijom i svaki komad koji odjene estetski prikaže na njoj svojstven način. Bilo da je riječ o sportskim kombinacijama ili večernjim glamuroznim kombinacijama, Sandra svakom komadu utka vlastitu estetiku. Ona se vodi onom ‘manje je više’ i to jako dobro nosi. U nastavku vam izdvajamo komade koji su inspirirani Sandrinim specifičnim stilom.

top (zara)
šešir
Jacquemus

Foto: Instagram, Mona, Max Mara, Zara, Jacquemus,  Optika Anda

Učitati još
Zatvori