Style inspiracija: Matea Miljan i njezin razigrani stil
Style inspiracija: Matea Miljan i njezin razigrani stil

Style inspiracija: Matea Miljan i
njezin razigrani stil

Svake srijede u našoj rubrici Style inspiracija imamo novog gosta čiji stil nas inspirira. Nemamo definirano pravilo prema kojem biramo naše goste, važno nam je da su originalni i da imaju specifičan modni izričaj. Bilo da je riječ o minimalističkom ili pak vibrantom stilu, važno nam je da je riječ o ljudima koji imaju poseban stil.

Svjedoci smo izmjene brzih trendova i mode u kojoj svi izgledaju vizualno slično pa su nam estetska inspiracija ljudi koji su svoji, neopterećeni i koketiraju s modom na pravi način. Ove srijede je to poznata Influencerica Matea Miljan koja nas na vlastitom Instagram profilu na dnevnoj bazi uveseljava zanimljivim i korisnim modnim sadržajem kako kombinirati određene modne komade.

  • Kako bi opisala vlastiti modni stil?

Mislim da moj stil karakteriziraju boje i njima se najviše vodim u stvaranju svojih kombinacija. Volim vedre i vesele boje iako sam se ove zime prebacila i na nešto neutralnije tonove.

  • Koje ključne komade bi izdvojila za zimsku sezonu?

Kaput je nešto što je kod mene must have ove zime, odabrala sam zeleni s posebnim detaljima po sebi, dovoljno je elegantan i poseban tako da sam “nosi” cijelu kombinaciju. Uz njega povremeno kombiniram šešir i malu torbicu u smeđoj boji. Od detalja povremeno ubacim šal i naušnice.

Vibrantni i opušten stil koji se može kreirati svaki dan

Matea Miljan ima opušten i vibrantni stil koji je idealan za svakodnevne kombinacije u kojima se želite istaknuti. Udobnost joj je na prvom mjestu, a nakon toga upečatljivi komadi koje vješto slaže na ostatak kombinacije. Često snima videa o određenim modnim komadima i daje savjete kako ih nositi. Predaje veliku važnost i modnim detaljima poput šalova ili šešira koji će podići svaku kombinaciju. Stil je spoj osobnosti i modnih detalja koji kao takvi čine razliku.

Možete složiti jednostavnu kombinaciju koju ćete obogatiti cool šeširom. Riječ je o modnom detalju koji će odmah kombinaciji dati ‘ono nešto’. Matea Miljan je djevojka koja na jednostavan i opušten način slaže zanimljive kombinacije koje i sami želimo kreirati. U nastavku izdvajamo modne detalje koji estetikom odgovaraju njezinom stilu.

Foto: Instagram (@matea.miljan), Zalando, Mango, Optika Anda, Max Mara Weekend

Učitati još
Zatvori