Što nositi u siječnju kada vam dosadi zimska garderoba?

Što nositi u siječnju kada vam
dosadi zimska garderoba?

@natalieoffduty

Iza pitanja Što nositi u siječnju? krije se pravi modni izazov. Iako su ispred nas nalaze oni najhladniji dani zbog kojih ćemo se morati zadržati unutar zimske garderobe, mjesec siječanj istovremeno donosi novi početak i želju za promjenom. Nakon što smo donijeli novogodišnje odluke koje će začiniti i obogatiti našu svakodnevicu, jednaki efekt tražit ćemo i unutar naših ormara. Prošlogodišnji modni favoriti izgubili su svoj sjaj, a odjevne kombinacije u kojima smo proveli posljednje tjedne 2019. godine sada bismo rado ostavili iza nas. Shopping na sniženjima najjednostavniji je i mnogima najprimamljiviji odabir. No, kako unijeti osjećaj novog početka u ormar i osvježiti look uz pomoć komada koji se već nalaze u vašoj garderobi?

U potrazi za dozom inspiracije unutar zimske garderobe koja nam je nakon nekoliko mjeseci i bezbroj kombinacija dosadila, prošetali smo Instagramom i pronašli nekoliko odličnih modnih trikova i outfit ideja.

@wethepeoplestyle

Stari modni favoriti u novim odjevnim kombinacijama

Popularne modne trendseterice uvijek pronalaze nove načine kako izvući maksimum iz odjevnih komada koji se nalaze u njihovom ormaru. U nekim novim i neočekivanim kombinacijama i detaljima, zvijezde street style scene i Instagram otkrile su kako unutar zimskog ormara uvijek pronaći savršeni outfit.

Prvi od njihovih omiljenih modnih trikova krije se u modnim dodacima, točnije, kada je o zimskoj sezoni riječ, u čizmama. Sve što trebate kako biste osvježili svoje look je klasične crne gležnjače zamijeniti kaubojskim modelom ili čizmama u bijeloj boji. Baš poput trendi čizama, statement torbice u trenu će začiniti i najjednostavniji look.

Još jedan od trikova za kojim će nerijetko posegnuti je skladan, ali efektan spoj modnih klasika s fokusom na slojevito kombiniranje i stvaranje neočekivanih silueta. Jednako efektan, ali suprotan njemu je efektan spoj modnih trendova. Nekoliko upečatljivih trendi komada spojeni zajedno stvorit će neočekivani look koji baš nigdje neće proći nezamijećeno.

@brittanybathgate

Uz igru silueta i trendova, igra boja i uzoraka ona je koja će uvijek stvoriti efektan look, ako ste dovoljno odvažni. Osvježite neutralnu paletu pastelnim nijansama, pojite jarke primarne boje za colorblocking efekt ili se poigrajte kombiniranjem životinjskih, kariranih, cvjetnih i prugastih uzoraka. Opcija je bezbroj. Ako niste ljubiteljica eklekičnog kombiniranja boja i uzoraka, odlične kombinacije možete pronaći i u drugoj krajnosti – monokromatskim kombinacijama.

Još nekoliko jednostavnih stilističkih trikova sa street style scene koji će stvoriti novi look uz pomoć odjevnih komada koji se već nalaze u vašem zimskom ormaru su pulover nošen poput šala, slojevite kombinacije poput haljine nošene preko hlača ili košulje nošene preko tanke dolčevite te kombiniranje različitih stilova poput romantične haljine i Dr.Martens čizama.

Inspiraciju za novi početak u staroj garderobi pronađite u nastavku.

@monikh
@tamumcpherson
@natalieoffduty
@brittanybathgate
@natalieoffduty
@wethepeoplestyle
New York Street Style
@shotfromthestreet
@brittanybathgate
@tineandreaa
Copenhagen Street Style
Copenhagen Street Style
@hannastefansson
@wethepeoplestyle
@hannastefansson
@_jeanettemadsen_
Paris Street Style
@tamumcpherson

Foto: IMaxTree, Instagram

Učitati još
Zatvori