Street style inspiracija: Kaia Gerber

Street style inspiracija: Kaia Gerber

Prije nekoliko godina na modnoj sceni pojavila se Kaia Gerber, kćer supermodela Cindy Crawford. Tek nekoliko odrađenih revija, kampanja i evenata bilo je dovoljno da se mlada Kaia istakne kao it djevojka za novu generaciju. S revijama i kampanjama odrađenim za neke od najvećih modnih imena danas, Kaia je uvijek okružena najboljim odjevnim komadima i modnim trendovima koji tek dolaze, a koje odlično nosi u kombinaciji sa svojim opuštenim i ležernim mladenačkim stilom.

Kaia Gerber u ljetnoj kombinaciji s jesenskim modnim favoritom

Posljednji look koji ćemo rado posuditi iz njezinog ormara, Kaia je odabrala za šetnju njujorškom četvrti SOHO. Omiljenu ležernu kombinaciju za ljetne dane, T-shirt i traper šorc, Kaia je začinila s nekoliko modnih dodataka koji su joj dali cool karakter, a preko nje prebacila je jesenski modni favorit koji ju je transformirao u savršeni trendi look za prijelazno razdoblje.

Sivi T-shirt grupe U2 i trape šorc, Kaia nosi u kombinaciji s velikim sunčanim naočalama četvrtastog oblika i smeđe boje i klasičnim crnim Convers Chuck Taylor All star tenisicama. Kako bi ovoj ležernoj i cool kombinaciji dala sređeni izgled i dozu moderne elegancije, Kaia je preko nje prebacila Crni oversized blejzer i dodala joj Prada torbu u crnoj boji.

Jednostavna, ali istovremeno efektna i cool, kombinacija poznatog modela savršena je za posljednje ljetne dane kada ćemo se u središtu našeg ormara još uvijek nalaziti ljetni favoriti poput traper šorca, ali kad ćemo u svoje kombinacije već polako dodati i prve jesenske novitete i omiljene klasike poput crnog blejzera.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori