Street style inspiracija: Victoria Beckham zna kako nositi trend neonskih boja

Street style inspiracija: Victoria Beckham zna
kako nositi trend neonskih boja

Victoria Beckham svojim se istančanim modnim stilom istaknula već u grupi Spice Girls zbog čega joj je pripao nadimak Posh Spice. Ubrzo, Victoria je postala miljenica modnog svijeta i muza brojnim dizajnerima, te je svojoj tituli Posh Spice zasluženo dodala i onu modne ikone novog vremena. Spice Girls dani sada su daleko iza nje, a u posljednjih deset godina Victoria je mikrofon zamijenila olovkom, pozornicu modnom pistom i stvorila pravo malo modno carstvo.

Osim odličnim kolekcijama koje svake sezone s nestrpljenjem iščekujemo, Victoria se i dalje ističe svojim osobnim modnim stilom koji donose spoj modernih klasika i najnovijih trendova.

VICTORIA BECKHAM – VJEČNA STREET STYLE INSPIRACIJA

Victoria Beckham naša je vječna modna inspiracija. Osim što zna kako kreirati savršene odjevne komade i efektne modne dodatke, Victoria ih zna i kako nositi. Za topli ljetni dan u New Yorku, Victoria je odabrala spoj bijelog T-shirta i traperica ravnog kroja. Neočekivani fashion-forward moment za ovu jednostavnu i klasičnu kombinacija pronašla je u trendu neonskih boja, točnije u efektnom paru Balenciaga cipela u neonski zelenoj boji.

Balenciaga

Iako je trend neonskih boja jedan od onih koji ćete ili obožavati ili mrziti, Victoria Beckham pokazala je kako ga nositi s dozom elegancije. Cijeli look zaokružila je jednostavnom pismo torbom crne boje, zlatnim nakitom i Celine naočalama.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori