Street style inspiracija: Tri total black outfita Tamare Kalinić
Street style inspiracija: Tri total black outfita Tamare Kalinić

Street style inspiracija: Tri total
black outfita Tamare Kalinić

Kada pričamo o trendovima, koristimo sve popularniji izraz ______ is the new black.

Pitanje je – može li ijedna boja zamijeniti crnu? Naš odgovor je NE. Jer bi u eventualnom istraživanju statistika sigurno potvrdila da kada god nismo sigurni što za određenu priliku odijenuti, u 95% slučajeva posežemo za total black outfitom.

Na Instagram profilu Tamare Kalinić pronašli smo 3 kombinacije koje su sigurna opcija from day to night. Krenite s nama u mini vodič stiliziranja.

Look #1

Idealan jesenski outfit ukoliko vam je dan ispunjen aktivnostima i zahtijeva dosta hodanja. Dolčevita je tu kao baza za slaganje outfita, a crne traperice dodatak komforu. Over (over) sized sako daje cijeloj kombinaciji na značaju i automatski je lansira iz basic opcije u trendi opciju, a Balenciaga Le cagole torba je logičan final touch. Ravna obuća podrazumijeva da ste spremni za akciju.

Look #2

U ovoj varijaciji na total black outfit (p.s. vidimo metalik sandale, i ne, nisu nam narušile koncept) opet imamo dolčevitu za bazu, ali se cjelokupan styling kreće u drugom smeru. Dakle, ovo je ženstvenija kombinacija, idealna za kasni ručak ili neki event koji nema posve elegantan dress code, ali zahtijeva da izgledate sređeno. Srebrne sandale su dale odredjen twist i ovaj outfit lansirale u potencijalnu večernju varijantu.

Look #3

Treća varijanta total black outfita za bazu ima oversized sako, strukiran tako da bude u svojstvu haljine. Za razliku od prva dva stylinga, ovdje nam je baza jedini komad garderobe koji nosimo, a nadogradili smo je interesantnim izborom obuće i aksesoara koji u suštini nose celu priču.

Ovu bazu također možemo stilizirati na više različitih načina, pa obućom i modnim dodacima usmjeravati u kojem će pravcu cijela kombinacija ići. Ali, o tome nekom drugom prilikom. Idealan styling kako za dnevne, tako i za večernje opcije, jer je ravna obuća postala mainstream u okviru večernjeg dress codea.

Iako smo sigurni da ste na početku teksta pomislili kako vam ne trebaju savjeti za stiliziranje total black outfita, da ste na kraju istog ipak izvukli neke zaključke kada je styling u pitanju. Kako kreće sezona evenata, nesebično ćemo s vama dijeliti style tips. For free.

Foto: Instagram @tamara

Učitati još
Zatvori