Street style inspiracija: Ležerna kombinacija Reese Witherspoon koju želimo kopirati od glave do pete

Street style inspiracija: Ležerna kombinacija Reese Witherspoon koju želimo kopirati od glave do pete

Garderobe hollywoodskih zvijezde nepresušan su izvor modne inspiracije i kad je riječ o onim najposebnijim i najraskošnijim kreacijama u kojima ih viđamo na crvenom tepihu, ali i kad je riječ o bitno ležernijim izdanjima koje biraju u slobodno vrijeme. Savršeni look za opuštene ljetne dane pronašli smo u ormaru američke glumice Reese Witherspoon.

Ljubimica filmske i TV publike, Reese Witherspoon jedan je od najboljih glumica svoje generacije. Osim glumačkim i glazbenim talentom, na celebrity sceni Reese se istaknula i svojim ženstvenim modnim stilom. Iako su romantične haljine uvijek njen prvi izbor, kombinacija kojom nas je nedavno osvojila otkrila je njezinu najopušteniju stranu.

Za druženje s obitelji na sunčani ljetni dan, Reese je odabrala spoj ležernih ljetnih klasika.

Reese Witherspoon u savršenoj ležernoj kombinaciji za ljetne dane

Savršeni ljetni look, koji ćete poželjeti kopirati od glave do pete, Reese je pronašla u jednostavnom spoju prugaste košulje oversized kroja i kratkih hlača bež boje. Jednostavan, istovremeno ležerni i chic look, Reese je začinili nezaobilaznim ljetnim dodacima – slamnatim šeširom i sunčanim naočalama. ako bi vožnja biciklom bila što ugodnija, a druženje s obitelji bezbrižno, Reese je look zaokružila sa bijelim tenisicama u retro stilu.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori