Street style inspiracija: Olivia Palermo u savršenoj jesenskoj kombinaciji

Street style inspiracija: Olivia Palermo u
savršenoj jesenskoj kombinaciji

Olivia Palermo bila je jedna od prvih zvijezda street style scene. Baš kao što su paparazzi fotografi slijedili hollywoodske zvijezde ne bi li ih uhvatili u njihovom najgorem izdanju, modni paparazzi fotografi slijedili su it djevojke poput Olivie Palermo na uličnoj modnoj pisti kako bi zabilježiti njihova najbolja izdanja. Olivia Palermo ih je imala bezbroj.

Svaki put kad zakorači na ulice rodnog New Yorka, Oliviju smo navikli vidjeti u odjevnim kombinacijama osmišljenim do posljednjeg detalja. Nebitno koliko je outfit naizgled jednostavan ili koliko je detalj decentan, Olivia ih kombinira besprijekorno i nosi sa stavom.

U jednoj od posljednjih šetnja New Yorkom, Olivia nam je otkrila svoje jesenske modne favorite.

Olivia Palermo nosi jesenske modne favorite

Za jednu od posljednjih šetnji New Yorkom, Oliva Palermo odabrala je odjevnu kombinaciju koja okuplja gotovo sve jesenske klasike s modernim pomakom koje ćemo obožavati nositi ove sezone. U središtu kombinacije je klasični kaput u boji devine dlake ispod kojeg se nazire bijela košulja-haljina. Ovu jednostavnu, ali svestranu i efektnu kombinaciju, Olivia je savršeno zaokružila visokim crnim čizmama s istaknutim potplatom, oversized sunčanim naočalama i, naravno, zaštitnom maskom za lice.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori