Street style inspiracija: Kendall Jenner odlično nosi proljetne trendove

Street style inspiracija: Kendall Jenner
odlično nosi proljetne trendove

Street style inspiracija: Kendall Janner odlične nosi trendove za proljeće 2021.

Kendall Jenner svijet je upoznao kao dio najpopularnije reality obitelji na svijetu. Obiteljski reality show Keeping up with the Kardashians, čija dvadeseta i posljednja sezona izlazi ovog proljeća, bio je tek početak njezine karijere. Nakon odluke da želi postati model, njezin reality svijet pao je u drugi plan, a modni svijet našao se u prvom. Od prve velike revije Marca Jacobsa do danas, Kendall je postala jedan od najpopularnijih modela nove generacije, a u središtu pažnje našao se i njezin osobni modni stil.

S revijama i kampanjama odrađenim za neke od najvećih modnih imena danas, Kendall je uvijek okružena najboljim odjevnim komadima i modnim trendovima koji tek dolaze, a koje odlično nosi u kombinaciji sa svojim ležernim stilom.

Za početak proljetne sezone, iz ormara Kendall Jenner posudit ćemo look koji spaja neke od najpopularnijih proljetnih trendova i noviteta, ali na ležeran i nenametljiv način.

Street style inspiracija: Kendall Janner odlične nosi trendove za proljeće 2021.

Kendall Jenner u savršenom looku za prve proljetne dane

Za sasvim običan dan u New Yorku, Kendall je odabrala spoj bijele košulje oversized kroja i maslinastih hlača širokih nogavica. Kako bi tom jednostavnom looku dala efektan izgled, dodala mu je trendi prsluk u prugastom uzorku. Od modnih dodataka, odabrala je malu zelenu torbu, crne loaferice koje se ističu kao najpopularnije cipele ove proljetne sezone, sunčane naočale ovalnog oblike u smeđoj boji te zlatni lančić s jednostavnim medaljonom. Savršenu odjevnu kombinaciju za prve proljetne dane Kendall je zaokružila s nezaobilaznom zaštitnom maskom koju nosi na šarenoj ogrlici za masku.

Jednostavan, ali jako cool, ova odjevna kombinacija popularnog modela savršena je street style inspiracija za prve proljetne dane koju ćemo lako ostvariti unutar naših ormara.

Street style inspiracija: Kendall Janner odlične nosi trendove za proljeće 2021.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori