Street style inspiracija: Katie Holmes u savršenoj ‘back to the city’ kombinaciji

Street style inspiracija: Katie Holmes u savršenoj ‘back to the city’ kombinaciji

Sezona godišnjih odmora polako se približava svom kraju što znači da je vrijeme za povratak u grad. Pješčane plaže zamijenit ćemo gradskim ulicama, a svakodnevna rutina transformirat će se iz relaksacije na plaži u užurbanu radnu atmosferu u uredu. Iako nas posljednji ljetni dani vraćaju u realnost na koju ćemo se teško ponovno priviknuti, oni donose i osvježenje unutar ormara kojem se veselimo. Istovremeno, uz nove trendove i modele, topli i sunčani dani u središtu naših ormara još uvijek će zadržati ljetne favorite. Kako izvući najbolje iz ljetnih favorita i uz pomoć prvih jesenskih noviteta stvoriti savršeni back to the city look?

Street style inspiraciju smo pronašle u odjevnoj kombinaciji Katie Holmes.

Katie Holmes back to the city look

U 2021. godini, američku glumicu Katie Holmes najčešće viđamo na ulicama New Yorka na kojima pažnju plijeni uvijek odličnim odjevnim kombinacijama. Tajna njezinog naizgled jednostavnog i pristupačnog stila krije se u spoju odjevnih komada i modnih dodataka koji izgledaju baš poput onih koji se nalaze u našim ormarima, najnovijih trendova koji svakom looku donose efektni pomak te najpoželjnijih dizajnerskih modela.

I dok high street brendovi kopiraju dizajnerske modele koje Katie nosi, mi u njezinim street style kombinacijama pronalazimo nove outfit ideje. Posljednja odjevna kombinacija iz ormara Katie Holmes je jednostavna, ugodna, chic i savršena za povratak u grad.

Street style inspiracija: Katie Holmes kolovoz 2021.

Za dan u New Yorku, Katie je spojila nekoliko ljetnih modnih favorita. Bijelu košulju oversized kroja koju smo ovog ljeta nosili prebačenu preko kupaćeg kostima ili traper šorca, Katie je spojila s omiljenim ljetnim hlačama – od laganog materijala i sa širokim nogavicama. Uz velike sunčane naočale, ležernu frizuru i minimalan make up, look Katie Holmes spojio je ono najbolje od ljetne sezone. Kako je Katie uspjela sve ove ljetne favorite transformirati u back to the city look?

Jednostavan modni trik Katie je pronašla u torbi i loafer cipelama od kože i u crnoj boji. Ta dva jednostavna modna dodatka su sve što vam treba kako bi ljetnim favoritima dali chic osvježenje i jesenski pomak te kreirali savršeni back to the city look.

Street style inspiracija: Katie Holmes kolovoz 2021.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori