Street style inspiracija: Kate Moss u tri odlične kombinacije za prve proljetne dane

Street style inspiracija: Kate Moss u tri odlične kombinacije za prve proljetne dane

Na modnoj sceni pojavila se početkom devedesetih i u trenu istaknula svojim izgledom koji je bitno odudarao od izgleda ostalih modela koje smo u to vrijeme viđali na modnim pistama i naslovnicama modnih časopisa, a koji je uskoro postao novi ideal kojem su svi težili. S erom vladavine supermodela na zalasku, Kate Moss je bila promjena i nova muza koju je modni svijet tražio. Njezin izgled Corinne Day, fotografkinja iza jednih od prvih i najpoznatijih fotografija mlade Kate Moss koje su izašle i na naslovnici kultnog časopisa The Face, opisala je kao heroin chic i grunge, a jednaki epiteti krasili su i modni stil Kate Moss kojim se istaknula kao nova it djevojka na zvjezdanoj sceni.

KATE MOSS – VJEČNA STREET STYLE INSPIRACIJA

Svom prepoznatljivom looku koji na najbolji način spaja dizajnerske i high street komada, romantične i ženstvene odjevne komade i modne klasike iz svijeta grungea i rocka Kate je ostala vjerna sve do danas. Njezine svakodnevne kombinacije, kao i one za glamurozne evente ili večernje izlaske, istovremeno su jednostavne i promišljene do posljednjeg detalja, uvijek s dozom neopterećene elegancije koju Kate tako dobro nosi. Iako ju posljednjih godina sve manje viđamo na celebrity sceni, Kate još uvijek plijeni pažnju svojim stilom svaki put kada se pojavi u javnosti.

Da je naša vječna street style inspiracija, Kate Moss potvrdila je sa tri odlične kombinacije u kojima se u javnosti pojavila posljednjih dana, a koje su se u trenu istaknule kao jedina outfit inspiracija za početak proljetne sezone. U prepoznatljivom dnevnom looku obojenom crnom bojom preko kojeg je prebacila ležernu parku maslinaste boje i kojem je dodala dašak rock’n’rolla crnom košuljom koju krasi zvjezdani uzorak u senf žutoj boji Kate je nedavno viđena na ulicama Londona, dok je za modni event odabrala slični look kojem je dodatnu dozu elegancije dodala chic kaputićem i tako pokazala kako transformirati proljetne favorite. Posljednji look koji ćemo na početku proljetne sezone posuditi iz ormara Kate Moss je večernja kombinacija koja spaja klasičnu eleganciju bijele svilene košulje i crnih hlača s cool crnom pelerinom od kože i nekoliko upečatljivih komada nakita.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori