Street style inspiracija: Elsa Hosk nosi sve najbolje modele za početak proljeća

Street style inspiracija: Elsa Hosk nosi sve najbolje modele za početak proljeća

Street style inspiracija: Elsa Hosk

Mjesto na kojem uvijek možemo pronaći odličan izvor modne inspiracije su ormari poznatih modela u kojima se nalaze odjevni komadi i modni dodaci s potpisom najpopularnijih modnih kuća i brendova, ali i pristupačni high street modeli. Jedan od modela čiji stil volimo je Elsa Hosk.

Švedska publika je upoznala Elsu Hosk 2012. godine kao jednu od finalistica reality showa Sweden’s Next Top Model. Elsa je, naravno, pobijedila, a uskoro je pronašla svoj put od najvećih svjetskih modnih revija, naslovnica modnih časopisa i modnih kampanja. Bivša Victoria’s Secret anđelica je, osim uspješne karijere, izgradila i status modne trendseterice.

Prepoznatljiva po opuštenim i nepretencioznim odjevnim komadima koje nosi s dozom prkosa, Elsa uvijek izgleda odlično, a njezine svakodnevne kombinacije savršeni su izvor outfit inspiracije. U jednoj od svojih posljednjih odjevnih kombinacija, Elsa je spojila sve najbolje modele koje možete dodati u svoju garderobu za početak proljetne sezone.

Street style inspiracija: Elsa Hosk

Elsa Hosk nosi modne favorite za prve proljetne dane

Elsu najčešće viđamo u opuštenim izdanjima koja bira za šetnju s malom Tuulikki u kolicima. Za užurbani radni dan u Los Angelesu, Elsa je trenirku i tenisice zamijenila za najbolje odjevne komade koje možete dodati u svoju garderobu za početak proljetne sezone.

Odlična nova kombinacija popularnog modela donosi spoj modnih klasika koji će obilježiti prve proljetne dane u modnom svijetu i našim ormarima – finog pletiva, trapera i elegantnih favorita s trendi pomakom. Zvijezda Elsine kombinacije bez sumnje je karirani blejzer oversized kroja ispod kojeg nosi finu dolčevitu u boji devine dlake i off-white traperice.

Jednostavan spoj blejzera, dolčevita i traperica začinila je detaljima u boji konjaka i senfa – trendi sunčanim naočalama, Jacquemus torbom sa shearling obrubom i u efektnoj senf žutoj boji, smeđim remenom i ravnim cipelama. Idealan za svaki dan i početak proljetne sezone, ovaj look ćemo, sa svojim osobnim modnim pomakom, nositi svi.

Street style inspiracija: Elsa Hosk

Foto: Profimedia

Preporuka

Zatvori