Street style inspiracija: Chrissy Teigen zna kako nositi zemljane boje

Street style inspiracija: Chrissy Teigen
zna kako nositi zemljane boje

Street style inspiracija: Chrissy Teigen

Svoju karijeru započela je kao model, a nastavila u televizijskom i gastro svijetu – Chrissy Teigen svestrana je žena koju obožavamo kako zbog njezinog smisla za humor i britkog jezika, tako i zbog odličnog osobnog stila.

Iako ju najčešće viđamo u izazovnim i glamuroznim haljinama na crvenim tepisima, svakodnevne kombinacije Chrissy Teigen one su koje bismo zapravo rado posudili iz njezinog ormara. Kao savršeni spoj ležernog, klasičnog i trendi, kombinacije Chrissy Teigen naša su street style inspiracija za zimske dane.

Chrissy Teigen odlično nosi zemljane boje

Zemljane boje istaknule su se kao jedan od najpoželjnijih modnih trendova zimske sezone. Iako su donedavno nosile pomalo negativan predznak i najčešće bile sinonim za monotono i dosadno unutar raskošnog svijeta boja, zemljane boje ove su sezone ukrasile neke od najpoželjnijih odjevnih komada i modnih dodataka i dokazale da mogu izgledati i više no dobro.

Koliko dobro mogu izgledati unutar svakodnevnih kombinacija, posljednjih nam je dana otkrila Chrissy Teigen. Uz omiljeni spoj jednostavne crne dolčevite i plavih traperica, Chrissy viđamo u divnim kaputima i zimskim ogrtačima u zemljanim bojama.

Street style inspiracija: Chrissy Teigen

Unutar njezinog jesenskog i zimskog ormara istaknula su se čak tri trendi kaputa u zemljanim tonovima – kožni kaputić u raskošnoj nijansi karamele, cool dugi baloner u maslinastoj boji i trendi kaput koji spaja nijanse smeđe unutar kariranog uzorka. Kako bi istaknula njihov efektan izgled, Chrissy ih je spojila s basic modelima koji se nalaze u baš svakom ormaru te elegantnim modnim dodacima s trendi pomakom među kojima su se kao njezin apsolutni favorit istaknule visoke čizme do ili iznad koljena.

Inspirirajte se odličnim kombinacijama iz ormara Chrissy Teigen i pronađite savršeni zimski look u zemljanim bojama.

Street style inspiracija: Chrissy Teigen
Street style inspiracija: Chrissy Teigen

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori