Street style inspiracija: kombinacije ‘it’ djevojaka sa zračnih luka u kojima ćete i sami htjeti putovati

Street style inspiracija: kombinacije ‘it’ djevojaka sa zračnih luka u kojima ćete i sami htjeti putovati

Margot Robbie

Iako su sunčani i topli ljetni dani već stigli, od službenog početka najtoplije i mnogima omiljene sezone dijeli nas još nekoliko tjedana. 21. lipanj označit će ne samo početak nove ljetne sezone, već i početak nove sezone godišnjih odmora. Nekoliko slobodnih dana uvijek su savršeno vrijeme za putovanje zbog čega su mnogi među nama već odabrali savršenu destinaciju, kupile karte i rezervirali smještaj. Bilo da ste odlučili istražiti neki novi grad ili se vratiti na svoje omiljeno mjesto, ljetno putovanje za mnoge će značiti putovanje avinom. Jedan od izazova koji donose putovanja, osobito kada je riječ o dužim letovima, je odabir savršene odjevne kombinacije u kojoj ćemo se osjećati ugodno tijekom putovanja, ali i izgledati dobro nakon dolaska na cilj.

U kojim se odjevnim komadima i modnim dodacima krije savršena udobna i chic kombinacija za putovanja? Dozu inspiracije pronašli smo u ormarima hollywoodskih zvijezda i it djevojaka.

UDOBNE I CHIC – KOMBINACIJE ZA PUTAVANJA

Elle Fanning

Čak i nakon dugih putovanja, it djevojke iz celebrity svijeta uvijek uspijevaju izgledati odlično. U zračnim lukama nerijetko ih već čeka horda paparazzo fotografa, zbog čega su odjevne kombinacije koje biraju za putovanja uvijek i udobne i chic.

Povodom Cannes Film Festivala koji je završio prije desetak dana, zračna luka u Nici pretvorila se u malu modnu pistu kojom su poznate glumice i druge zvijezde iz showbiznis svijeta prošetala u odličnim odjevnim kombinacijama koje će nam poslužiti kao savršena outfit inspiracija za nadolazeća putovanja.

Lagani slojevi, neutralne boje i sportski look s dozom elegancije te najnovijih modnih trendova savršeni su spoj u kojem će baš svatko pronaći outfit udoban za putovanje. Od kombinacije bijele bluze i udobnih traperica Margot Robbie do sportskog looka Belle Hadid i glamuroznog izdanja Elle Fanning, nekoliko outfit ideja pronađite u nastavku,

Selena Gomez
Priyanka Chopra Jonas i Nick Jonas
Lena Meyer-Landrut
Kendall Jenner
Bella Hadid
Isabel Goulart

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori