Street style inspiracija: Charlize Theron nosi klasike na ne tako klasičan način

Street style inspiracija: Charlize Theron nosi klasike na ne tako klasičan način

Charlize Theron na hollywoodskoj sceni istaknula se svojim glumačkim talentom koji joj je osigurao uloge u filmovima najboljih redatelja danas, jednog zlatnog kipića i bezbroj drugih nagrada. Osim svojim glumačkim talentom, Charlize se istaknula i svojom prirodnom ljepotom zbog koje će je mnogi svrstati među najljepše žene na svijetu. Ubrzo, i modni dizajneri u Charlize su pronašli svoju muzu, a 2004. godine postala je i zaštitno lice J’adore parfema i Dior modne kuće – suradnja koja traje sve do danas.

Iako ćemo ju najčešće, osobito kada je riječ o crvenom tepihu, viđati u luksuznim Dior kreacijama, Charlize odlično nosi i ležernija izdanja i druge dizajnere. Posljednjih dana, Charlize promovira film Bombshell, a za brojna gostovanja, premijere i slične događaje, Charlize bira ono najbolje iz modnog svijeta.

Street style inspiracije iz ormara Charlize Theron

Kombinacija koja nam je zapela za oko i koju ćemo rado posuditi iz ormara poznate glumice ona je u kojoj nosi neke od najvećih modnih klasika – ali na nimalo klasičan način.

Za užurbani dan u New Yorku, Charlize je odabrala vrlo jednostavan, ali nevjerojatno efektan look. Isabel Marant crni blejzer s naglašenim ramenima, bijeli T-shirt, Saint Laurent crna torba i lakirane loafer cipele također u crnoj boji modni su klasici koje je Charlize spojila u odličnom look. Kako je začinila ovaj jednostavan look koji na najbolji način spaja elegantno i ležerno? Umjesto traperica ili klasičnih crnih hlača, Charlize se odlučila za kožne hlače u srebrnoj boji – neočekivani izbor koji je cijelom look dao cool predznak. Uredno začešljana pixie frizura i minimalni make up bili su dovoljni da savršeno zaokruže cijeli look.

Kako je začinila ovaj jednostavan look koji na najbolji način spaja elegantno i ležerno? Umjesto traperica ili klasičnih crnih hlača, Charlize se odlučila za kožne hlače u srebrnoj boji – neočekivani izbor koji je cijelom look dao cool predznak. Uredno začešljana pixie frizura i minimalni make up bili su dovoljni da savršeno zaokruže cijeli look.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori