Stradivarius ima top zimske komade na sniženju
Stradivarius ima top zimske komade na sniženju

Stradivarius ima top zimske
komade na sniženju

Trenutno se nalazimo u razdoblju u kojem je potrebno uložiti u statement komade. Zima je izazovno godišnje doba u kojem zbog hladnoće moramo imati kvalitetne odjevne predmete. Za razliku od ljeta u kojem možete prebaciti lagani stylish detalj i biti dotjerani, za zimu je potrebno uložiti u tople odjevne predmete koji će vas štititi od hladnoće i uz to biti lijepo dizajnirani.

Sve nam to stvara određene poteškoće vezane za budžet pa je potrebno pametno i organizirano kupovati. Pronašli smo odlične zimske Stradivarius komade na sniženju i izdvajamo najljepše.

Stradivarius komadi koji će vam biti najbolji saveznici ove zime

Zima je u znaku vibrantnih i odvažnih kombinacija. Za razliku od prijašnjih godina u kojima je vladao minimalizam, modni dizajneri su nam ove zime omogućili igranje s uzorcima i bojama. To ne znači da dobar minimalistički komad nije poželjan, ali pokušajte se poigrati modom na pravi način. Statement komad za zimu je zasigurno jakna, a ove sezone se nosi sve. Bilo da je riječ o puffer jakni, teddy modelu ili pak prošivenom modelu, što god odaberete nećete pogriješiti.

Osim jakni, potrebne su vam i kvalitetne čizme. Ove zime posebno bismo istaknuli kaubojske čizme koje su veliki hit. Dobre i ugodne čizme bazni su dio svakog dobrog zimskog outfita, stoga se zaista isplati uložiti u Stradivarius model na sniženju. Pletivo se smatra jednim od najboljih saveznika za zimu, a Stradivarius ima savršene modele pulovera i kardigana po vrlo niskim cijenama.

Riječ je o basic komadima u koje se zaista isplati uložiti i koje možete kombinirati na sve. Kaubojske čizme će se savršeno složiti na traperice i puffer jakne. S druge strane pletiva se slažu na sve, a ovisno o tome koju vrstu jakne odaberete, možete slagati večernje ili dnevne kombinacije. Što god odabrali, nećete pogriješiti, a mi u nastavku izdvajamo najbolje komade na sniženju koje ćete moći nositi cijelu zimu.

hlače
hlače
hlače
torba
hlače
hlače
pulover
pulover
pulover
pulover
pulover
pulover
jakna
jakna
jakna
jakna
jakna
jakna
košulja
košulja
blejzer
čizme
čizme
čizme
čizme

Foto: Instagram, Stradivarius

Učitati još
Zatvori