Po koje ćete sve party komade otići u Stradivarius?

Po koje ćete sve party komade
otići u Stradivarius?

Poznatim high street brendovima koji su unatrag nekoliko tjedana predstavljali svoje blagdanske party kolekcije, ovih se dana pridružio i španjolski Stradivarius. U njegovim smo trgovinama navikli kupovati najnovije modne trendove po prihvatljivim cijenama, pa je i ova nadolazeća party kolekcija vrlo pristupačna, a istovremeno unosi malu dozu glamura i blještavila u svaki ženski ormar.

Stradivarius party kolekcija

Koji su ključni komadi u ovoj kolekciji? Definitivno smoking haljine, poznate i kao blejzer haljine, koje donose savršeni spoj elegancije i zavodljivosti. Njih u posljednje vrijeme sve češće viđamo u high street trgovinama i nema sumnje da će svoju kulminaciju imati upravo u nadolazećoj blagdanskoj sezoni, kada će uz par salonki (ili visoke čizme iznad koljena, kako Stradivarius to predlaže) činiti savršenu party kombinaciju. Stradivarius donosi i jedno sjajno crno odijelo, senzualne slip haljine i lepršave maxi modele, kao i mini haljinice posute svjetlucavim ljuskicama i štrasom.

Odabranim party komadima odjeće iz Stradivariusa pridružuju se i modni dodaci, a osim sandala i spomenutih visokih čizama, tu su i vrlo efektne, velike statement naušnice, remenje s upečatljivim ukrasnim kopčama i torbice na dugačkom lancu za nošenje preko ramena. U nastavku pogledajte cijelu novu Stradivarius party kolekciju, koju kupovati možete ovdje.

Foto: Stradivarius

Učitati još
Zatvori