Sve što nam treba za cozy jesen je – trenirka

Sve što nam treba za cozy jesen
je – trenirka

The Wholesome Store x The Lullaby Club

Pogled na modu se ove godine uvelike promijenio. I dok i dalje čeznemo za novim komadima iz novih kolekcija, zamišljamo svoju poslovnu garderobu i outfite za izlaske, stvarnost je za mnoge znatno drugačija. Rad od kuće, boravak u zatvorenim prostorima koji je neminovan kad krenu padati temperature, uvjetuje da zaboravimo nove trendove i biramo ono najudobnije – trenirke, tajice, oversized komade; rastezljivo, mekano i cozy. Čak i kad nije vikend već radni tjedan u punom jeku.

Comfy je nazivnik kućne garderobe za jesen

Brendovi su prepoznali taj trenutak na globalnoj razini i prilagodili se sa svojim kolekcijama. Athleisure moment koji je vladao prije nekoliko sezona i još uvijek osjećamo njegove odjeke, sada bi se mogao ozbiljno vratiti, a u njegovom fokusu bit će trenirke u setovima. Dok smo tenisice, tajice, majice s kapuljačama ili sweatshirts uklapali pojedinačno i spajali ih s “finijim” komadima kao što su blejzeri, haljine i suknje za look koji smo htjeli postići, sad će u fokusu biti trenirka i samo trenirka.

The Lullaby Club

Setovi trenirki

Koordinirani gornji i donji dio trenirke vjerojatno će vas vratiti u 1990-e, kada je to bio modni imperativ, na školskom igralištu ili na gradskim ulicama, no teško je poreći da je ovo najudobnija moguća kombinacija. A spomenuta koordiniranost daje outfitu dozu promišljenosti i izvlači je iz isključivo kućnog okvira.

U trgovinama možete pronaći nekoliko različitih tipova setova – predimenzionirane trenirke stisnute gumicom oko gležnjeva za pravi blast from the past, pogotovo ako je u tie-dye izvedbi. Zatim su tu jako trendi, najmekanija pletiva u koordiniranim setovima pletenih hlača i veste ili kardigana, a posebno stylish mjesto zauzimaju trenirke koje dolaze u novim krojevima – kao culottes, cropped gornji dijelovi ili ekstra široke dugačke nogavice.

U nastavku smo izdvojili nekoliko najljepših high street setova.

The Lullaby Club
The Lullaby Club
The Wholesome Store
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Mango
Oysho
Oysho
Oysho
Pull & Bear
Pull & Bear
Pull & Bear
Pull & Bear
Stradivarius
Stradivarius
Zara
Zara
Zara

Foto: The Wholesome Store, The Lullaby Club, H&M, Mango, Zara, Oysho, Stradivarius, Pull & Bear

Učitati još
Zatvori