Ovo su najglamuroznije štikle koje se trenutno isplati kupiti na sniženjima
Ovo su najglamuroznije štikle koje se trenutno isplati kupiti na sniženjima

Ovo su najglamuroznije štikle koje se
trenutno isplati kupiti na sniženjima

Dok bez puno razmišljanja možemo reći da su biker čizme modne kuće Miu Miu bile najpopularnije cipele sezone, kad su štikle u pitanju, priča je nešto drugačija.

Nakon više godina, u modu su se ponovno vratili štras, naglašeni glamur i svjetlucavi detalji pa su u posljednjih nekoliko sezona svijetom štikli vladali upečatljivi modeli.

Glamurozne štikle na sniženju

Aktualni popusti pravi su mali raj za žene koje se ponose svojom kolekcijom cipela s potpeticama jer upravo u ovom razdoblju mogu pronaći najluđe štikle po najboljim cijenama.

Svi reflektori upereni su u cipele

Bez obzira na to namjeravate li se zaputiti u neki popularni high street dućan, ili posjetiti web shop na kojem se prodaju modni dodaci s potpisom – na odjelu sa štiklama neće vam biti dosadno.

Slavni dizajneri koje je obožavala Carrie Bradshaw, kao što su Manolo Blahnik i Jimmy Choo, desetljećima su poznati po najluđim i najženstvenijim kreacijama, a novije zvijezde scene visokih potpetica donijele su brojna osvježenja kad je “slobodni stil” u pitanju.

Tako je obiteljski brend Loeffler Randall prije nekoliko sezona obožavateljice romantičnog stila oduševio cipelama s plisiranim mašnama, leptiri Sophie Webster ne prestaju letjeti s polica brzinom svjetlosti, a Aquazzura, sa svojim detaljem u obliku zečjih ušiju, već je godinama sinonim za simpatični otkačeni luksuz.

Bling bling modni flashback

S trendovima dvijetisućitih, početkom ovog desetljeća na tron su stupile cipele bogato ukrašene štrasom i kristalima, a kao predvodnik cool ekipe ovog su se puta našle štikle brenda Mach&Mach.

Ako se pitate čiji stil kopiraju brojni high street dućani satenskim cipelama sa svjetlucavim mašnama, odgovor ćete pronaći upravo na stranici tog američkog brenda koji su pokrenule dvije prijateljice.

Dobra vijest – brojni modeli njihovih slavnih štikli ovih se dana mogu naći na sniženju!

Ako spadate među žene kojima atraktivne štikle predstavljaju pravo zadovoljstvo, predlažemo da se u potragu za novim parom bacite sada, jer su razni glamurozni modeli znatno sniženi.

Pronašli smo za vas najglamuroznije modele s akcije – od Zare pa sve do Balenciage.

Učitati još
Zatvori