Stigle su nove i najtoplije dosad UGG čizmice!

Stigle su nove i najtoplije
dosad UGG čizmice!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Objavu dijeli UGG (@uggineurope)

Koliko god bile omiljene ili omražene, nema diskusije oko toga da su UGG čizmice do danas postale kultni klasik. Nema zime u kojoj ih ne viđamo u velikom broju na gradskim ulicama i gotovo da nema trendseterice koja ih nije posjedovala barem jednom u životu. A osim trendseterica, tu su i brojne druge žene koje su u UGGsicama našle idealan model ugodnih i toplih čizmica za cijelu zimu. Sa svakom novom sezonom, one postaju sve poželjnije i dizajneri iza brenda u njih udišu neki novi život. Dokaz tome je posljednjih nekoliko kolekcija UGGsica, koje su kroz njih postale pravi fashion komadi vrijedni pažnje ili barem fotografije na Instagramu. Nova epizoda u uspjehu UGG brenda su Fluff Mini čizmice koje vam danas predstavljamo, a možete ih već nabaviti u europskom UGG webshopu.

FLUFF MINI QUILTED LOGO BOOT

Cijena ovog modela iznosi 1,650 kuna, a ono što ga izdvaja iz mase svakako je činjenica da je riječ o najtoplijim dosad UGG čizmicama.

UGGsice su i inače poznate po tome da griju nogu kao malo koje druge čizme po zimi, no ove će pružiti dodatni osjećaj topline i ugode zahvaljujući krznenom umetku. Osim toga, model je dostupan u klasičnoj smeđoj boji, sivoj i crnoj. Pronađite ga ovdje.

Foto: UGG

Učitati još
Zatvori