Topovi za koje će vas svi pitati gdje ste ih nabavili

Topovi za koje će vas svi pitati
gdje ste ih nabavili

@maggiestories

Ono što su u proljetnoj sezoni bile bluze, u ljetnoj će definitivno postati topovi. Posljednjih su dana preplavili police i vješalice modnih trgovina i sada je već jasno kako je riječ o velikom ljetnom trendu. Pogotovo kada govorimo o statement topovima, koji privlače sve poglede svojim dizajnom, krojem, bojom i detaljima, pa tako postaju glavne zvijezde naših odjevnih kombinacija u najtoplijoj sezoni.

Uvjerljivo najbolju kolekciju statement topova ove sezone ima Zara, čija je kolekcija već osvojila mnoge domaće i strane trendseterice. Najpopularniji Zara topovi svakako su oni na jedno rame koji dolate u jarkim bojama ili s cvjetnim i prugastim printom i imaju pomak u dizajnu; bilo da je riječ o dramatično naglašenom ramenu ili divovskoj mašni koja krasi to isto rame.

Zara statement topovi

Zatim su tu i drugi ženstveni modeli bez naramenica ili oni koji se vežu oko vrata, a dolaze u atraktivnim metalik efektima, kao i nezaobilaznom uzorku šarmantnih točkica. Izbor je velik i uz ove statement topove neće vam ponestati inspiracije za ljetne stylinge; spajati ih možete uz omiljeni jeans i tako dobivate poput bombona slatku dnevnu kombinaciju ili ih uklapati u formalnije stylinge pa ćete tako sjajno izgledati upareni sa ženskim odijelima. U nastavku izdvajamo Zara topove za koje će vas svi pitati gdje ste ih nabavile.

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori