Klub sportskih trenirki kojem se brojne žene žele pridružiti

Klub sportskih trenirki kojem se brojne
žene žele pridružiti

Nije tajna da su trenirke u posljednjih godinu dana zaludile cijeli svijet i da su ih kupovale čak i žene koje se još donedavno vrlo vjerojatno nisu ni mogle zamisliti u trenirci. No, brojni radni sati provedeni kod kuće jednostavno su nas ‘natjerali’ da se okrenemo udobnosti i osjećaju ugode u svoja četiri zida, pa su trenirke tako postale ultimativni simbol komfora u 2020. A kako je krenulo, i u 2021. godini!

Sporty & Rich trenirke

Jedan od brendova trenirki koji su trendseterice masovno nosile za vrijeme lockdowna diljem svijeta zove se Sporty & Rich, a iza njega stoji mlada poduzetnica Emily Oberg. Ona je sa svojim trenirkama ostvarila veliki uspjeh i uzlet biznisa u 2020. godini, te su ih nosile neke od najvećih influencerki svijeta, poput Chiare Ferragni.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @thisismoodclub

Gdje nabaviti Sporty & Rich trenirke?

Tajna uspjeha ove naoko vrlo klasične trenirke zasigurno se krije u mekom i vrlo ugodnom materijalu, u kojem možete biti doma, ali i provoditi vrijeme vani. Trenirke su počele ovladavati street style scenom, pa se nećete mnogo iznenaditi ako jednu od ovih Sporty & Rich trenirki spazite na špici. Uz cool dizajn i brendiranje logom i natpisima, Emily je ostvarila pun pogodak, a njene ćemo trenirke zasigurno viđati i cijele 2021. godine. Pronaći ih možete ovdje.

Učitati još
Zatvori