Jako cool tenisice koje želimo za proljeće i ljeto

Jako cool tenisice koje želimo
za proljeće i ljeto

Kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2021. donijele su raskoš novih trendova, modela i detalja, a kao jedan od modela bez kojih ni u najtoplijim mjesecima ispred nas nećemo moći zamisliti svoju garderobu i svakodnevne kombinacije istaknut će se tenisice. Kao jedan od najudobnijih modela obuće, tenisice se desetljećima ističu kao nezaobilazni dio ležernih kombinacija za svaki dan. Ipak, unazad nekoliko godina, tenisice su doživjele pravu malu revoluciju koja ih je iz najudobnije obuće transformirala u najpoželjniji modni dodatak. Tenisice smo odjednom viđali posvuda, a osim što su zadržale svoje mjesto unutar ležernih odjevnih kombinacija, nosile smo ih i u kombinacijama u kojima glavnu ulogu igraju ženstvene haljine i suknje te kao dio modernog poslovnog looka.

I ove sezone, popularni sportski i modni brendovi predstavili su odlične nove tenisice koje se ističu trendi izgledom i cool karakterom zbog čega su se još jednom našle na samom vrhu naše shopping liste. Neke od najefektnijih modela pronašle smo u kolekciji brenda Soludos.

Soludos tenisice za proljeće/ljeto 2021.

Njujorški brend Soludos u svijetu obuće istaknuo se kvalitetnim i razigranim modelima sandala i espadrila, klasičnim i onim s dodanom visokom, ali još uvijek udobnom platformom.

Ove godine, Soludos se vraća s još jednom odličnom kolekcijom omiljenih ljetnih modela. Uz prepoznatljive modele espadrila i trendi sandale, Soludos je za novu sezonu pripremio i jako cool modele tenisice savršene za proljetne i ljetne dane ispred nas.

U Soludos kolekciji za proljeće/ljeto 2021. tenisice su se istaknule među bestseller modelima. Bijela boja, koje je uvijek popularna kada je riječ o tenisicama, ali i o proljetnoj i ljetnoj garderobi općenito, Soludos tenisice ističu se vedrim izvezenim motivima koji ih krase. Sunce, more, duga i cool natpisi iznad pete samo su neki od detalja koji će vas osvojiti na prvi pogled i zbog kojih ćete Soludos tenisice staviti na svoju proljetnu i ljetnu shopping listu.

U nastavku pogledajte jako cool modele Soludos tenisica, a sve ih, kao i ostatak kolekcije popularnog brenda koji trendseterice obožavaju, možete pronaći na soludos.com.

Foto: Instagram, Soludos

Učitati još
Zatvori