Zara proljetna kolekcija donosi fokus na neutralne basic komade
Zara proljetna kolekcija donosi fokus na neutralne basic komade

Zara proljetna kolekcija donosi fokus
na neutralne basic komade

Proljetne kolekcije su već odavno stigle u omiljene brendove, a mi polako počinjemo pripremati garderobu za nešto toplije dane. Modni fokus je na opuštenim i jednostavnim kombinacijama, a nove kolekcije su sinergija vibrantnih i minimalističkih komada. U svakom smislu ovo proljeće možte kreirati različite kombinacije ovisno o stilu koji preferirate. Posebno bismo izdvojili novu Zara kolekciju kojoj su u fokusu neutralni i basic komadi u bež nijansama. Osim toga, ove komade u kampanji kombiniraju na oversized detalje i tako kreiraju zanimljive outfite. Što vas očekuje u novoj proljetnoj kolekciji, saznajte u nastavku.

Statement komadi koje možete nositi od jutra do večeri

Iako je ove sezone naglasak na upečatljivim kombinacijama ponekad samo želimo uskočiti u ugodnu i jednostavnu kombinaciju. Statement komadi nam olakšaju kreiranje outfita za svaki dan, a neće nam brzo dosaditi. Komad u koji definitivno želimo uložiti je baloner. Zara u ponudi ima oversized dugi model u koji smo na prvu zaljubili. Riječ je o baloneru koji predlažemo kombinirati na ostale bež komade i tenisice i tako stvoriti cool kombinaciju koja asocira na Skandi estetiku.

No, osim balonera u ponudi su razni komadi od gabardena koji su zamišljeni da se kreiraju zajedno. No, sve ove komade možete slagati i na ostale kombinacije jer su jednostavni i basic.

Cool kombinacije s jednostavnim komadima

Možete ih uvijek kombinirati na traper i tako stvoriti jednostavnu, a cool kombinaciju. Osim toga, ovi modni detalji se mogu nositi na dnevne i večernje outfite. Prednost bež komada je što se mogu uklopiti i u poslovne outfite. Poslovni outfiti nam često zadaju poteškoće i nije ih jednostavno slagati za svaki dan. Upravo zbog toga uložite u statement komade pomoću kojih ćete imati jednostavne i sofisticirane poslovne outfite. U nastavku izdvajamo najljepše Zarine komade iz proljetne kolekcije.

zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram (@megangadd,@anoukyve, @vikyandthekid), Zara.

Učitati još
Zatvori