Nova kolekcija brenda Skims od Kim Kardashian je sjajna
Nova kolekcija brenda Skims od Kim Kardashian je sjajna

Nova kolekcija brenda Skims od Kim
Kardashian je sjajna

Kim Kardashian je svjetski uspješna žena koja što god neki mislili, ima itekakav utjecaj na modnu scenu. Naime, iako je posljednje vrijeme njezin privatni život bio goruća tema svjetskih tabloida, ova žena i dalje niže nove kolekcije i kolaboracije. Njezin prepoznatljiv brend donjeg rublja, koji, kako se sami vole hvaliti, ‘nudi rješenja za svako tijelo’ je izbacio novu kolekciju. Naime, Skims nudi donje rublje specifičnog kroja koje služi za oblikovanje tijela, a pristat će baš svima. Donje rublje iz Skims kolekcije je stylish dodatak našoj ležernoj garderobi, a otkako je lansiran, već nekoliko puta je doslovno ‘razbio’ internet novim kolekcijama.

Donje rublje koje će pristajati baš svima

Skims ruši sve rekorde kada govorimo o prodaji, što nije čudno s obzirom na vlasnicu, koja je medijsku pozornost ovaj put iskoristila u poslovne svrhe. Nova kolekcija, imenom Jelly Sheer je kolekcija donjeg rublja, ručnika i bodija koji su glatki i klize po vašoj koži. Ova intimna odjeća dizajnirana je u svrhu osjećaja druge kože koja oblikuje i zaglađuje vaše tijelo. Osobito je korisna ako nosite uske haljine i slične komade ispod kojih težite imati udobno donje rublje. Kolekcija dolazi u više boja, većinom neutralnih nijansi i popularne Valentino ružičaste za koju možemo reći kako je IT boja sezone.

U ponudi su grudnjaci, bodiji, topovi i ostalo donje rublje koje nosimo. Kolekcija je i cjenovno prihvatljiva, a sve komade možete potražiti na službenim stranicama brenda, na Net-A-Porteru i Selfridgesu. Skims je brend koji se može pohvaliti potpuno razvijenim kolekcijama koje se sastoje od raznih rješenja usmjerenih na dnevnu odjeću i donje rublje. Osim toga, brend sadrži odjeću za trudnice i djecu. Riječ je o zaista popularnom poslovanju koje vrlo brzo rasproda kolekcije. No, u kojem smjeru će se brend kretati dalje, ostaje nam vidjeti, ali sigurni smo kako će nam Kim Kardashian u budućnosti pripremiti razne novitete.

skims
skims
skims
skims
ručnik
skims
haljina
skims
badić
skims
mini suknja
skims
badić
skims
top
skims
skims
skims
bodi
skims
bodi
skims
pareo
skims
skims
skims
rukavice
skims

Foto: Instagram, Skims

Učitati još
Zatvori