Brend Skims od Kim Kardashian je lansirao novu kolekciju badića
Brend Skims od Kim Kardashian je lansirao novu kolekciju badića

Brend Skims od Kim Kardashian je
lansirao novu kolekciju badića

Kim Kardashian je lice s brojnih modnih naslovnica, koju preferirali ili ne, moramo priznati kako zaista utječe na modne trendove i modni svijet. Postala je zaštitno lice modne kuće Balenciaga, viđamo je na svim važnim modnim eventima, a lansirala je i Brend Skims koji se specijalizirao za donje rublje, bodije i badiće. Brend je osnovan 2019. godine i otada niže same uspjehe. Svaka nova kolekcija se vrlo brzo rasproda i teško je uhvatiti omiljeni komad. Najnovija kolekcija imena Shaping Swim donosi badiće za oblikovanje svakog tijela.

Badići koji će odgovarati svima

Badići su izrađeni od kompleksne tkanine koja je dizajnirana za oblikovanje tijela. Predmeti variraju cijenama od 430 do 900 kuna. Badići u ponudi su u raznim bojama, od zagasito plave, smeđe, bijele, crne do metalik sive. Riječ je o predmetima koji su izuzetno ugodni, rađeni od materijala koji svima odgovaraju, a istovremeno estetski lijepi. Mogu se pohvaliti i oblikovanjem tijela zbog vrste materijala koja se koristi, stoga ako želite uložiti u takav badić, poželjno je odmah otići na web stranice, a brend Skims svoje artikle prodaje i na Net-A-Porteru. Iako smo već zagazili u jesenske modne kolekcije, zapravo je po vremenskoj prognozi još ljeto koje će potrajati.

Upravo zbog toga još nije kasno uložiti u dobar badić. Ovog ljeta naglasak je na hrabrim modnim kombinacijama, vibrantnim uzorcima i osobnosti. U tom smislu poželjno je složiti i stylish outfite za plažu u kojima ćete se dobro osjećati. Na kraju dana, bez obzira na to što nosili, najvažnije je da vam je ugodno i da se dobro osjećate. Iako smo svjedoci brojnih trendova, poželjno ih je ukomponirati u vlastiti stil, a ne ih slijepo slijediti. Ovi badići su sklop minimalizma, ali i razigranosti ovisno o boji koju odaberete. Krojevi koji su vrlo jednostavni ostavit će upečatljiv dojam gdje god se pojavili.

Učitati još
Zatvori