SKKN By Kim novi je brend koji će osvojiti beauty tržište
SKKN By Kim novi je brend koji će osvojiti beauty tržište

SKKN By Kim novi je brend koji će
osvojiti beauty tržište

Sestre Kardashian poznate su po mnogim svojim poduzetničkim pothvatima. Međutim, Kim Kardashian i Kylie Jenner ističu se kao najuspješnije u obitelji. Od samog lansiranja Kylie Cosmetics, 2014. godine, Kylie Jenner vlada beauty tržištem. Početak linije krenuo je s mega popularnim Kylie Lip-Kit setovima tekućih ruževa i lip linera za kojima su mnogi poludjeli, a činjenica da su se svi proizvodi rasprodali u svega nekoliko minuta jamči uspjeh.

Nakon velike uspješnice Kylie Cosmetics, Kim Kardashian se 2017. godine odlučila na vlastiti poduzetnički pothvat – KKW Beauty. Njen brend se kasnije proširio i na industriju parfema, no prije par mjeseci na službenoj stranici KKW Beauty i KKW Fragrance dočekala nas je obavijest da su brendovi u stanju mirovanja. To stanje mirovanja dovelo je do posve novog redizajniranog koncepta.

Kim Kardashian lansira novi beauty brend – SKKN By Kim

SKKN By Kim uvrstit će devet proizvoda u svoju liniju. Devet proizvoda koji su kreirani za kožu svakoga pojedinca, odnosno glavna premisa brenda je premostiti jaz između ‘učinkovitih’ skupih proizvoda i cjenovno prihvatljive skincare linije za svakog pojedinca. Rebradning dolazi i nakon razvoda Kim Kardashian od poznatog repera Kanye Westa. Odnosno, promjena estetike i naziva brenda iz KKW Beauty (Kim Kardashian West) u SKKN By Kim simbolično označuje novu eru Kim Kardashian za koju smo sigurni da će osvojiti beauty tržište. Nova linija izlazi za svega 19 dana, a biti će dostupna ekskluzivno preko službene SKKN BY Kim stranice.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori